Ο Harry Styles δεν θέλει να βάλει ταμπέλα στη σεξουαλικότητά του

Harry Styles

Ο ποπ σταρ, πρώην μέλος των One Direction, Harry Styles, έδωσε συνέντευξη στο αντίστοιχο βρετανικό περιοδικό «Σπίτι & Κήπος».

Μιλώντας στο “Better Homes & Gardens”, o Harry Styles είπε για τον νέο του δίσκο Harry’s House. Και εξήγησε γιατί δεν θέλει να βάζει “ταμπέλες” στη σεξουαλικότητά του.

Περίπου την εποχή του Fine Line, αντιμετώπισε την περιέργεια του κόσμου γύρω από τη σεξουαλικότητά του. Ο κόσμος άρχισε να το ψάχνει περισσότερο που ο Harry φορούσε φορέματα και ανέμιζε σημαίες Pride στις συναυλίες. Ο ίδιος δεν είχε διευκρινίσει με ακρίβεια, δημόσια σε δημοσιογράφο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις προτιμήσεις του.

Αυτή την προσδοκία από τον κόσμο τη θεωρεί παράξενη, «ξεπερασμένη».

«Μιλάω πολύ ανοιχτά για αυτό με τους φίλους μου, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία, είναι η δική μου. Το βασικό είναι να αποδεχτείς τους πάντες και να είσαι ανοιχτός. Να μην βάζουμε ταμπέλες σε όλα, δεν χρειάζεται να διευκρινίζεις κάθε φορά ποια κουτάκια τσεκάρεις ή πού ανήκεις».

Τι έκανε στην πανδημία;

Το ξέσπασμα της πανδημίας, εξηγεί στη συνέντευξη, τον βρήκε στο Λος Άντζελες. Κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τη νόσο COVID-19 και το πώς θα εξελιχθεί, οπότε έπρεπε απλώς να την ξεπεράσει. Έμεινε με μια ομάδα φίλων – τη δική του «φούσκα» και για περίπου έξι εβδομάδες δεν έκανε «σχεδόν τίποτα». Δεν έγραψε μουσική. Δεν ηχογράφησε. Έγινε ξαφνικά ένας ακόμα νεαρός σε ένα κοινόβιο που προσπαθούσε να μην ενοχλεί τους συγκατοίκους του. Τότε συνειδητοποίησε ότι το προηγούμενο πρόγραμμά του, είχε διευκολύνει το να αποφεύγει τα δύσκολα. «Είτε επρόκειτο για φίλους είτε για ανθρώπους με τους οποίους έβγαινα, πάντα έφευγα πριν φτάσουμε στο σημείο να πρέπει να κάνουμε δύσκολες συζητήσεις», είπε.

Έτσι, χρησιμοποίησε το lockdown για να γίνει καλύτερος φίλος, γιος, αδελφός. Πίεσε τον εαυτό του να αντιμετωπίσει πράγματα για τα οποία μέχρι τότε δεν μιλούσε καν. Έκανε πολλές μεγάλες, ειλικρινείς συζητήσεις. Και όπως οι περισσότεροι άνθρωποι τον απασχόλησε πολύ η ιδέα του σπιτιού – το πού ανήκεις, η ηρεμία, το καταφύγιο. «Συνειδητοποίησα ότι την αίσθηση του σπιτιού δεν την παίρνεις από ένα κτίριο- αλλά από κάτι περισσότερο εσωτερικό. Το συνειδητοποιείς αυτό όταν σταματάς για ένα λεπτό», είπε.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Harry Styles στα αγγλικά εδώ

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!