Για τα προσβλητικά άρθρα που ειρωνεύονται τρανς γυναίκα για την ορθογραφία της

20/04/2022
Οι δημοσιογραφίσκοι του iefimerida, του Πρώτου Θέματος, του ellada24 και κάποιων άλλων μέσων, βρήκαν να προσάψουν στην Άννα Πήλιου -τρανς γυναίκα που η δήλωση της για το ΚΙΝΑΛ στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήκωσε αντιδράσεις την… ανορθογραφία της.

Αν έχετε το θεό σας! Έβαλαν στην άκρη αυτόματα το τι κακοποίηση έχει φάει αυτό το παιδί.

Ξέχασαν πόσο “προστατευτικοί” ήταν όταν η Άννα είχε ένα ολόκληρο σχολείο απέναντι της -εκτός κάποιων εξαιρέσεων- με πρωτοστάτη τον ίδιο τον λυκειάρχη.

Λησμονούν πως στο ίδιο σχολείο την περιέλουσαν με βενζίνη με σκοπό να την κάψουν ζωντανή και το παράτησε, μη αντέχοντας άλλη κακοποίηση.

Και έχουν την απαίτηση-τάχα μου- να γράφει με σωστή ορθογραφία. Αυτό που με εξόργισε όμως είναι η στάση κάποιων ανθρώπων του κόμματος.

Το ΚΙΝΑΛ έκανε τη δουλειά του, βγάζοντας δελτίο τύπου για τις αναφορές της Άννας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε μια χαρά στη παγίδα. Μη τυχόν και χαθεί ενδεχόμενη συνεργασία; Αδειάζοντας ποιον; Αυτή που τη φωνάζατε για να γίνει “ντόρος”;

Η ακανθώδης συμπεριφορά της Άννας έχει και λόγους και αιτίες. Μια από αυτές είστε κι εσείς. Και το ξέρετε. Και δεν δικαιολογώ την όποια στάση της με αυτό που λέω.

Και γιατί στη τελική δεν δικαιούται να κάνει λάθος-αν έκανε, όπως λέτε;
Είναι τιμή της που ζήτησε συγνώμη ανορθόγραφα- αν και καταλαβαίνω σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είναι και πόσο πιέστηκε γι’ αυτό.

Αλλά… αμνούς στη σφαγή μεταξύ μας, είναι λίγο εγκληματικό.

από τον τοίχο της Άννας Κουρουπού στο Facebook




Δες και αυτό!