Σε πολλές πόλεις στη Βρετανία έγιναν διαδηλώσεις υπέρ της απαγόρευσης των θεραπειών μεταστροφής σε τρανς άτομα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η κυβέρνηση πέρασε νομοσχέδιο που απαγορεύει της θεραπείες μεταστροφής, αλλά εξαιρεί τα τρανς άτομα. Έτσι, οι ΛΟΑΤΚΙ σε πολλές πόλεις εναντιώθηκαν στην απόφαση να εξαιρεθούν οι τρανς και βγήκαν όλα για συμπαράσταση στους δρόμους.

To hashtag με το οποίο συνοδεύουν οι παρακάτω φωτογραφίες στο twitter είναι το #BanConversionTherapy:

Η πιο πολυπληθής διαδήλωση έγινε στο Μάντσεστερ, στις 16 Απριλίου.
Καθιστική διαμαρτυρία στο Μπράιτον, στις 16 Απριλίου.
Η διαμαρτυρία στο Πλύμουθ έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Sundial, στο κέντρο της πόλης.

Στην Οξφόρδη θα γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Απριλίου το απόγευμα.

Στις 10 Απριλίου, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στην Downing Street του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν για την εξαίρεση των τρανς ατόμων από την απαγόρευση των θεραπειών μεταστροφής.
Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.