Μπέττυ Βακαλίδου: «Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου, όχι δεν τους έχω συγχωρήσει»

0
1192
Η Μπέττυ Βακαλίδου ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την κακοποίηση που έχει δεχθεί, ανέφερε: «Ήταν αφορμή να εγκαταλείψω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, λίγο πριν κλείσω τα 15. Δεν τους ξαναείδα από τότε. Έχουν πεθάνει, όπως και κάποια αδέρφια. Δυο τρεις ήταν χειρότεροι από τους γονείς», είπε η Μπέττυ Βακαλίδου.

«Έκανα μια τελευταία προσπάθεια το 1998. Μίλησα με τη μητέρα μου, αρνήθηκε επίμονα να με δει και μου είπε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Δεν δέχτηκε να με συναντήσει και κρατούσα το τηλέφωνο αρκετή ώρα μήπως μου πει πάρε ξανά. Δεν το έκανε. Όχι δεν γιατρεύεται, αιμορραγεί αυτή η πληγή. Έχω μάθει να χειρίζομαι τα πράγματα και συμφιλιώθηκα με αυτά. Όμως τα τραύματα παραμένουν. Η κακοποίησή μου ξεκίνησε από τα 12 μου. Όχι δεν τους έχω συγχωρήσει. Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία και να το κάνω, Δεν έχει νόημα», πρόσθεσε η Μπέττυ Βακαλίδου.

«Μου έχει τύχει ως τρανς, παλιά να μην μου νοικιάζουν διαμέρισμα. Το ήθελα πολύ αυτό το διαμέρισμα, ήταν πολύ ωραίο στο Καλαμάκι. Χρησιμοποίησα το ναυτικό φυλλάδιο από τότε που ήμουν ναυτικός και είπα ότι είναι ο σύζυγός μου και έτσι τους ξεγέλασα έτσι», θυμήθηκε επίσης η ίδια.