Παντρεύτηκαν στο Μεξικό ο Jonathan Bennett και ο Jaymes Vaughan

Το Σάββατο έγινε ο γάμος του Jonathan Bennett και του Jaymes Vaughan στο ξενοδοχείο Unico Riviera Maya στο Μεξικό. Αποκλειστικές φωτογραφίες δημοσίευσε το People.

«Δεν ήξερα ότι κάποιος θα μπορούσε να είναι τόσο ευτυχισμένος ή να νιώθει τόσο αγαπημένος», είπε στο pagesix.com o πρωταγωνιστής του Mean Girls (2004) και παρουσιαστής των ριάλιτι Halloween Wars και Cake Wars, Jonathan Bennett. «Επίσης, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κλάψω άσχημα για 30 λεπτά συνεχόμενα, αλλά το έκανα και ήταν τέλειο».

Ο 40χρονος Bennett και ο 38χρονος Vaughan αντάλλαξαν όρκους, που έγραψαν οι ίδιοι, παρουσία 104 συγγενών και φίλων. Ακολούθησε μία φαντασμαγορική δεξίωση στους χώρους του ξενοδοχείου.

«Όταν είσαι μέλος της LGBTQ+ κοινότητας, δεν είναι όλα τόσο εύκολα», δήλωσε ο Jaymes Vaughan, παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Celebrity Page, στο People.

«Όλος ο σκοπός του γάμου μας ήταν να συγκεντρωθούμε, να ενώσουμε τις οικογένειές μας και να ξεκινήσουμε οι δυο μας μια νέα οικογένεια».

Ο Bennett πρόσθεσε: «Και όλα αυτά, καθώς προχωρούσαμε σε αυτή τη διαδικασία, συνειδητοποιήσαμε ότι ο γάμος μας είναι επίσης κάτι περισσότερο από εμάς. Αφορά ολόκληρη την κοινότητα».

Σύμφωνα με το People, σχεδόν κάθε στοιχείο της μεγάλης ημέρας του ζευγαριού ήταν ειδικά προσαρμοσμένο σε αυτούς.

Αντί για μια τυπική πομπή στο διάδρομο, επέλεξαν να περπατήσουν ξεκινώντας από την παραλία και να συναντηθούν στο βήμα της τελετής, ενώ ακουγόταν το τραγούδι που έγραψε ο Vaughan για τον Bennett – το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά όταν του έκανε πρόταση γάμου τον Νοέμβριο του 2020.

Επιπλέον, ο Bennett επέλεξε έναν από τους πιο στενούς του φίλους, τον YouTuber Brian Tyler Cohen, για να πραγματοποιήσει την τελετή. Αφού ο Bennett και ο Vaughan μοιράστηκαν τις προσωπικές τους υποσχέσεις ο ένας στον άλλον, ο καθένας πέρασε ένα δαχτυλίδι με διαμάντια στο χέρι του άλλου.

Στο γαμήλιο πάρτι το ζευγάρι επέμεινε σε “ουδέτερα” ως προς το φύλο μαύρα σμόκιν και λευκά σμόκιν, ενώ οι καλεσμένοι – στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν αστέρες όπως η Danica McKellar και η Sharon Lawrence – ντύθηκαν σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού για να τιμήσουν την εκλιπούσα μητέρα του Bennett.

Για τον ίδιο λόγο, το ζευγάρι επέλεξε λευκά τριαντάφυλλα για τον στολισμό. «Τα λευκά λουλούδια ήταν τα αγαπημένα της», εξήγησε ο Vaughan.

Η παίκτρια του RuPaul’s Drag Race Jackie Cox έκανε την παρουσίαση της “τροπικής ρομαντικής” δεξίωσης, όπου όλοι κάθισαν σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι και απόλαυσαν το γαμήλιο γεύμα.

«Ήταν ειλικρινά ένας ονειρεμένος γάμος!» δήλωσε ξετρελαμένος ο Bennett στο People.

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!