Το Heartstopper είναι η νέα συγκινητική gay teen σειρά του Netflix (τρέιλερ)

17/03/2022
από

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα του γκέι εφηβική ρομαντική σειρά Heartstopper – με τους θαυμαστές να αποκαλούν το κλιπ «συγκινητικό».

Η σειρά, προσαρμοσμένη από το graphic novel της Alice Oseman, περιγράφει λεπτομερώς τη φιλία μεταξύ δύο αγοριών –του Charlie και του Nick– στο γυμνάσιο, η οποία εξελίσσεται σε έναν απροσδόκητο ειδύλλιο.

Οι θαυμαστές του graphic μυθιστορήματος σχολίασαν στο τρέιλερ, με έναν χρήστη του Twitter να το αποκαλεί «όμορφο και συγκινητικό» και άλλους να λένε ότι είναι «δάκρυα κύλησαν στα μάτια τους».

Ένας άλλος, επίσης, σχολίασε ότι «εμείς οι queer συνεχίζουμε να νικάμε».

Το Heartstopper βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό, με το πλήρες καστ της σειράς να ανακοινώνεται τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Οι ηθοποιοί Kit Connor και Joe Locke έχουν επιλεγεί για να υποδυθούν τον Nick Nelson και τον Charlie Spring αντίστοιχα.

Η Oseman, η οποία θα σκηνοθετήσει τη σειρά οκτώ επεισοδίων μαζί με τον Euros Lyn, σχολίασε σε μια δήλωση: «Ο Nick και ο Charlie υπάρχουν ως χαρακτήρες για σχεδόν μια δεκαετία και είναι δύο από τους πιο αγαπημένους μου, οπότε ήμουν λίγο ανήσυχη για το casting, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη που επιλέξαμε τον Kit και τον Joe. Είναι και οι δύο τόσο ταλαντούχοι, γλυκοί, αστείοι και έξυπνοι και τόσο τέλειοι. Ήταν τόσο διασκεδαστικό να τους γνωρίσω και να τους καλωσορίσω στο σύμπαν του Heartstopper και ανυπομονώ να τους δω να ζωντανεύουν τους χαρακτήρες στην οθόνη».

Το Heartstopper θα προβάλλεται στο Netflix στη Βρετανία από την Παρασκευή 22 Απριλίου. Ελπίζουμε και στη χώρα μας.




Δες και αυτό!