Ο Ίαν ΜακΚέλεν μετάνιωσε που δεν είπε ποτέ στον πατέρα του ότι είναι γκέι

04/03/2022
από

Ο Ίαν ΜακΚέλεν δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν έκανε ποτέ coming out στον πατέρα του πριν από το θάνατό του.

Ο ΜακΚέλεν συζήτησε με έναν δημοσιογράφο του BBC την Πέμπτη (3 Μαρτίου) για την «πολύ ευτυχισμένη» παιδική του ηλικία στο Γουίγκαν εν καιρώ πολέμου, τονίζοντας ωστόσο ότι: «έλειπε ένα πράγμα, δεν έκανα αρκετές συζητήσεις για πράγματα που είχαν πραγματικά σημασία».

Ο 83χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είπα στον πατέρα μου ότι είμαι γκέι». Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα ήθελε να το είχε κάνει, απάντησε: «ω, ναι, φυσικά».

«Ήταν να με δει στην πρώτη μου εμφάνιση στο Γουέστ Εντ. Τρεις εβδομάδες αργότερα πέθανε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα», ανέφερε ο ΜακΚέλεν.

«Η ιδέα ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο γιος του είναι γκέι ήταν αδιανόητη για μένα, παρόλο που δεν γνωρίζω αν είχαμε φίλους γκέι ή αν το είχε σκεφτεί ποτέ ή αν είχε αντίκτυπο στη ζωή του».

«Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να ήταν μία έκπληξη γι΄αυτόν, αλλά δεν θα υπήρχε κάποια ηθική κρίση».

«Ο πατέρας του θα με αγαπούσε γι’ αυτό που είμαι όπως έκανε η αδερφή μου», σχολίασε στη συνέχεια ο ΜακΚέλεν προσθέτοντας: «Όταν πήγα στην αδερφή μου, εκείνη είπε: “Ω, μακάρι να μου το είχες πει πριν από χρόνια γιατί εγώ πάντα ήθελα να σου μιλήσω γι’ αυτό».




Δες και αυτό!