Ρουβάς για Λιγνάδη: «Τον θαυμάζω και τον αγαπάω, συμπάσχω για αυτό που του συμβαίνει»

0
445

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» o Σάκης Ρουβάς μίλησε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες βιασμών που τον βαραίνουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, χαρακτήρισε τα όσα ζει ο σκηνοθέτης «κόλαση», μιλώντας για «παθογένεια» που τον ταλαιπωρεί, ενώ δεν φάνηκε να βρίσκει αρκετά να πει για την κόλαση που ζούσαν τα θύματα τόσα χρόνια…

Αναλυτικά ο Σάκης Ρούβας είπε: «Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι βρισκόταν σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις…

Άκουσε, θέλω να είμαι ξεκάθαρος και με την αλήθεια την δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο συμβαίνει ή έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχθεί αν αυτό έχει συμβεί έτσι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη.

πηγή: Rosa.gr