Καίτη Γκραμμά: “Εδώ και μία εβδομάδα, με αφορμή το σποτ, εκτυλίσσεται μια ανθρωποφαγία”

28/01/2022
από

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Studio 4”, βρέθηκε καλεσμένη Καίτη Γκραμμά, μιλώντας για τη ζωή της αλλά και για την πολυσυζητημένη διαφήμιση του Pantene.

Η ίδια δήλωσε πως η κοινωνία έχει αλλάξει, ενώ χαρακτήρισε τον ρατσισμό ανθρώπινη εφεύρεση. “Δεν γεννιόμαστε οι άνθρωποι ρατσιστές, αλλά ως οποιαδήποτε ανθρώπινη εφεύρεση εξελίσσεται” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

“Εδώ και μία εβδομάδα, με αφορμή το σποτ, εκτυλίσσεται μια ανθρωποφαγία” σημείωσε, κάνοντας λόγο για κεκαλυμμένο ρατσισμό.

Υπογράμμισε επίσης ότι προτιμά τη λέξη “συμπεριληπτικότητα” και όχι τη “διαφορετικότητα” και τόνισε πως στην κοινωνία έχει εντυπωθεί πως δικαίωμα στη δημόσια εκδήλωση της αγάπης έχουν μόνο οι ετεροφυλόφιλοι άνθρωποι.

“Οι στρέιτ άνθρωποι θεωρούν ότι έχουν μια υπεροχή και πολλά προνόμια. Βλέπουν λοιπόν ότι αυτό το πράγμα εξασθενεί. Κανείς δεν θέλει όταν είναι ισχυρός να αποδυναμώνεται” δήλωσε, σχολιάζοντας τα ομοφοβικά σχόλια, με αφορμή τη συγκεκριμένη διαφήμιση και όχι μόνο.

Μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβη, αλλά και για την αντίδραση των γονιών της όταν έκανε coming out ως τρανς. “Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα για να φτάσω ως εδώ” αποκάλυψε.

Τέλος, σημείωσε ότι είναι ένα θετικό βήμα το γεγονός πως συζητάμε θέματα που παλαιότερα ήταν ταμπού.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!