Για την Τζένη και το νέο της ξεκίνημα

11/01/2022

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της θέλει να κάνει η Τζένη Χειλουδάκη.

Γι΄αυτό εδώ και κάποιες μέρες, έχει ξεκινήσει έναν μικρό έρανο, προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα, ώστε να συγκεντρώσει όσα χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει να εγκατασταθεί σε ένα μικρό περιφραγμένο κηπάκι 80 μέτρων. Όπως αναφέρει και η ίδια:

“Έχω ένα μικρό περιφραγμένο κηπάκι 80 μέτρων – μικρό κούτσικο. Εκεί έχω τα σκυλόπαιδα μου και ένα μικρό κοτετσάκι. Θα ρίξω κάτω τσιμέντο, ώστε να μην έχω τις λάσπες τον χειμώνα, θα αγοράσω μια σκηνή αδιάβροχη μεγαλούτσικη, θα βάλω κανά φωτοβολταϊκό ώστε να έχω λίγο ρεύμα και μια γεννήτρια για τον χειμώνα, στη σκηνή θα χώσω μια ξυλόσομπα, ένα κρεβατάκι και μερικά ντουλαπάκια στις γωνίες. Ελάχιστα υλικά πράγματα θα φορτώσω στην νέα μου ζωή. Πούλησα τα περισσότερα, κράτησα τα βιβλία και τα ρουχαλάκια μου, μερικά πιατικά και κάτι κουβέρτες. Αυτά φτάνουν, θα πάρω ένα πετρογκαζάκι, μια μικρή κομποστ τουαλετίτσα για τη φυσική μου ανάγκη και μια σκάφη να πλένω τα ρουχαλάκια μου…”

Γι΄αυτό τον σκοπό τής έχει δοθεί προσωρινά ένας νέος λογαριασμός στην Εθνική, που άνοιξε για την ίδια ένας σύλλογος στη Σητεία.

Ο λογαριασμός για να βοηθήσετε την Τζένη οικονομικά:

Εθνική Τράπεζα:
IBAN: GR18 0110 4660 0000 4660 0391 281

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!