Το Villa Brown Ermou Bistrot με ένα Pre-Christmas event ξεκίνησε την επίσημη αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές.

Χριστουγεννιάτικη αύρα και χαρούμενες παρουσίες πλημμύρισαν το κομψό bistrot του ξενοδοχείου Villa Brown Ermou. Με παριζιάνικο χαρακτήρα και μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή που αφήνει το φυσικό φως να λούζει το χώρο, το Villa Brown Ermou Bistrot, έγινε το απόλυτο σημείο συνάντησης για after-work drinks.

Δημοσιογράφοι και influencers έδωσαν το παρόν και βίωσαν από κοντά την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα αυτής της «φρέσκιας» άφιξης στον δημοφιλή και ανερχόμενο πεζόδρομο Πετράκη, ανάμεσα τους και ο ιδρυτής των Brown Hotels, Leon Avigad.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από ένα προσεγμένο μπουφέ αλλά και να περιηγηθούν στα δωμάτια του ξενοδοχείου ανακαλύπτοντας την ιδιαίτερη αισθητική και chic διακόσμηση του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό rooftop για να απολαύσουν το ποτό τους με θέα την Ακρόπολη.

Κατά την διάρκεια των γιορτών τα Brown Hotels ετοιμάζουν μοναδικά Festive brunches και happenings με τους καλύτερους DJs της Αθήνας, καθώς και ένα μοναδικό Party στο Lighthouse Athens την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αφεθείτε στη μαγεία μιας ολοκληρωμένης εορταστικής εμπειρίας στα Brown Hotels. Μάθετε περισσότερα στο brownhotels.com

Σχετικά με την Brown Hotels :
Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ, στην Αθήνα και στην Κροατία. Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με χαρακτηριστική αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από διεθνείς εκδόσεις όπως η Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Brown Hotels μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα brownhotels.com​