“Όταν ο Άγιος Βασίλης ερωτεύτηκε τον Χάρι” για την ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας

23/11/2021
από

Ξεχάστε τα Jumbo και το Netflix. Η πιο συγκινητική ιστορία Χριστουγέννων φέτος ανήκει στην ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η υπηρεσία κυκλοφορεί χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής περιόδου της χώρας.

Η σχεδόν τετράλεπτη διαφήμιση, με τίτλο “Όταν ο Χάρι γνώρισε τον Άγιο Βασίλη”, θυμίζει περισσότερο ταινία μικρού μήκους. Ξεκινά με την τυχαία συνάντηση ενός άνδρα με τον Άγιο Βασίλη. Στη συνέχεια, η διαφήμιση αποτυπώνει την σύνδεση που αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Σε μια επίσκεψη, ο Άγιος Βασίλης λέει στον Χάρι: «Ροχαλίζεις. Θα επιστρέψω το επόμενο έτος». Τον επόμενο χρόνο, ο Άγιος Βασίλης του λέει: «Έχω πολλά δώρα να παραδώσω. Θα επιστρέψω τον επόμενο χρόνο. Φαίνομαι ωραίος;».

Κάποια στιγμή ο Χάρι εξομολογείται τα συναισθήματά του —μέσω ενός σημειώματος στον Βόρειο Πόλο. Η ευχή του Χάρι πραγματοποιείται, αφού ο Άγιος Βασίλης πλέον μπορεί να περνά περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί του, χάρη στην ταχυδρομική υπηρεσία. Και φυσικά υπάρχει και ένα φιλί.

Αν και δεν υπάρχουν (δυστυχώς) υπότιτλοι, το νόημα είναι πολύ ξεκάθαρο.

Η λεζάντα στο τέλος λέει: «Το 2022, θα περάσουν 50 χρόνια από τότε που έγινε νόμιμο να αγαπάς όποιον θέλεις στη Νορβηγία».




Δες και αυτό!