Ο Harry Styles διέκοψε τη συναυλία του για να βοηθήσει σε ένα coming out

09/11/2021
από
Harry Styles
Harry Styles

Ο Harry Styles χρειάζεται στ’ αλήθεια ένα βραβείο για τα καταπληκτικά πράγματα που κάνει στο Love on Tour του. Ο Styles αυτή τη φορά βοήθησε μία κοπέλα από το κοινό να κάνει coming out στη μητέρα της στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν στη μέση συναυλίας τους.

Το βίντεο του TikTok απαθανάτισε τον Styles, καθώς παρατήρησε την κοπέλα που κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε: “Η μαμά μου είναι στο διάζωμα 201. Βοήθησέ με να κάνω coming out”. Ο καλλιτέχνης ρώτησε: “Τι θα ήθελες να πεις στη μητέρα σου; Μπορώ να της το πω εγώ αν θέλεις.”

Στη συνέχεια ο Styles αστειεύτηκε: «Εντάξει, υπάρχει πολύς κόσμος! Υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν το ήξερες; Το σκέφτηκες καλά;» Αφού το γυρόφερνε για λίγο, για να κάνει λίγο χαβαλέ, ο Styles ρώτησε: «Εντάξει, θέλεις να της το πεις, ή να της το πω;» Η κοπέλα έδωσε τη συναίνεσή της, κι ο Styles πήγε προς το διάζωμα, που ήταν η μητέρα της και της φώναξε: «Λίζα, είναι γκέι!».

Χειροκροτήματα και συγκίνηση πλημμύρισαν τον χώρο.

https://www.tiktok.com/@mckinleyyelizabethxx/video/7026592501330955525?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.seventeen.com%2Fcelebrity%2Fmusic%2Fa38172702%2Fharry-styles-helps-fan-come-out-during-concert%2F&referer_video_id=7026592501330955525&refer=embed

Σύμφωνα με το NBC News, η τυχερή θαυμάατρια ήταν η 23χρονη McKinley McConnell, η οποία πέταξε από το Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει το σόου. «Πήρα εισιτήριο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή», είπε η McKinley στο NBC. “Ήμουν τυχερή που βρήκα ένα εισιτήριο για το pit για μένα. Ξέρω τη μαμά μου και δε θα ερχόταν στο pit.»

Όσο για την αντίδραση της μαμάς της, η McKinley είπε: «Μετά, μου είπε: «Πάντα είχες ταλέντο στο να δημιουργείς δράμα.» 

Η μητέρα της δάκρυσε από τη συγκινητική στιγμή. «Έκλαψε. Δεν περίμενα να κλάψει τόσο πολύ – νομίζω ότι είναι απλά έκπληκτη από όλο αυτό», μοιράστηκε η McKinley στο NBC News.

Στη συνέχεια έγραψε στο Twitter ευχαριστώντας τον Styles για την υποστήριξή του. «Μια στιγμή που πραγματικά θα είναι μαζί μου για πάντα. Ευχαριστώ που δημιούργησες έναν ασφαλή χώρο για μένα. Ευχαριστώ που με άφησες να μεγαλώσω δίπλα σου ως θαυμάστρια. Ευχαριστώ που με βοήθησες να ξέρω ποια είμαι. Ευχαριστώ. @Harry_Styles# LoveOnTourMilwaukee #LoveOnTour #SHESGAY.”

 




Δες και αυτό!