Ο ηθοποιός Καλ Πεν μίλησε για τον άνδρα που πρόκειται να παντρευτεί

01/11/2021
από

Ο ηθοποιός και πρώην σύμβουλος του Προέδρου Ομπάμα, Καλ Πεν, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του ενώ αποκάλυψε ότι πρόκειται να παντρευτεί.

Ο 44χρονος σταρ, που έγινε γνωστός στις ταινίες “Harold & Kumar”, μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, πριν από την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο “You Can’t Be Serious”.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, που κυκλοφόρησε την Κυριακή, ο Πεν είπε ότι αρραβωνιάστηκε τον Τζος, τον επί 11 χρόνια σύντροφό του. Είπε, επίσης, ότι έλαβε μεγάλη υποστήριξη, όταν μίλησε στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αναπολώντας τις συνομιλίες, ο Πεν είπε: «Μοιράστηκα πράγματα με τους γονείς και τους στενούς μου φίλους πρώτα. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται αστείο, αλλά είναι αλήθεια: Όταν έχεις ήδη πει στους Ινδούς γονείς σου και στην κοινότητα της Νότιας Ασίας ότι σκοπεύεις να γίνεις ηθοποιός για τα προς το ζην, πραγματικά όποιες συζητήσεις ακολουθήσουν είναι εξαιρετικά εύκολες».

«Μου λένε, “Ναι, εντάξει». … Αυτό είναι υπέροχο. Ξέρω ότι όλοι έχουν διαφορετικές εμπειρίες με αυτό και έτσι σίγουρα νιώθω πολύ τυχερός».

https://www.instagram.com/p/CQpXbJItE18/

Ο Πεν είπε στο People ότι ενώ ήταν ενθουσιασμένος που μοιράστηκε λεπτομέρειες της μακροχρόνιας σχέσης του, ο Τζος και άλλα στενά μέλη της οικογένειας «δεν αγαπούν την προσοχή και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας».

Πρόσθεσε ότι ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του σχετικά αργά στη ζωή του. Μιλώντας για τα σχέδια γάμου του ζευγαριού, ο Πεν είπε ότι θέλει έναν μεγάλο γάμο στην Ινδία, αλλά ο σύντροφός του θα προτιμούσε «ένα γρήγορο 20λεπτο με τις οικογένειές μας και τέλος».

Το 2009, ο ηθοποιός πήρε ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να υπηρετήσει στην κυβέρνηση του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.




Δες και αυτό!