Υπέροχη διαφήμιση με ομόφυλα ζευγάρια | Αντιδράσεις μίσους

27/10/2021
από
διαφήμιση
διαφήμιση

Μια νέα διαφήμιση από μια εταιρεία οικολογικών στρωμάτων, που παρουσιάζει ομόφυλα ζευγάρια στο κρεβάτι, έχει προκαλέσει την οργή ισχυρής, ακροδεξιάς ομάδας.

Το One Million Moms έβγαλε μία ανακοίνωση ζητώντας από την Avocado Mattress να αποσύρει αμέσως την πρόσφατη διαφήμισή του “Natural as Love” για το Natural Avocado Green Mattress. Στον ιστότοπό του, το One Million Moms χαρακτήρισε τη διαφήμιση «σεξουαλική διαστροφή» και μέρος μιας «γκέι ατζέντας» για να παραπλανήσει τους ανθρώπους από τις διδασκαλίες της Βίβλου.

«Το Avocado Mattress θα πρέπει να ντρέπεται για το διαφημιστικό του, γιατί προσπαθεί να ομαλοποιήσει την αμαρτία, παρουσιάζοντας ζευγάρια του ίδιου φύλου στο κρεβάτι μαζί», δήλωσε το One Million Moms προσθέτοντας:

«Το νέο διαφημιστικό για βιολογικά στρώματα, όχι μόνο προωθεί τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, συμπεριλαμβάνοντας ένα ζευγάρι λεσβιών, κι ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, που είναι και τα δύο πολύ κοντά και αγκαλιάζονται, αλλά το κάνει να φαίνεται εντυπωσιακό όντας παραπλανητικό.»

Η διαφήμιση ξεκινά με ένα ετεροφυλόφιλο στρέιτ ζευγάρι στο κρεβάτι, και με μία γυναίκα αφηγήτρια να λέει: «Στην Avocado, πιστεύουμε ότι η αγάπη είναι αγνή, ειλικρινής, αφοσιωμένη και, πάνω από όλα, φυσική.»

Αφού δείχνει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, και στη συνέχεια μια μητέρα με τα παιδιά της στο κρεβάτι, η διαφήμιση παρουσιάζει ένα ζευγάρι γυναικών, που κρατιούνται από το χέρι στο κρεβάτι, ενώ παρακολουθούν κάτι, και στη συνέχεια υπάρχει ένα κοντινό πλάνο, που δείχνει το χέρι ενός άνδρα να χαϊδεύει ένα σώμα καλυμμένο με τα σεντόνια στο κρεβάτι, πριν απομακρυνθεί η κάμερα και αποκαλυφθεί ένα ζευγάρι ανδρών, που γελάει και αγκαλιάζεται μέσα στα σεντόνια. Εν τω μεταξύ, η αφηγήτρια εξηγεί πως η αγάπη είναι η έμπνευση για τα πάντα στην Avocado Mattress, συμπεριλαμβανομένης της «δέσμευσής μας για βιωσιμότητα» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ενώ η διαφήμιση ισχυρίζεται ότι η αγάπη είναι αγνή και φυσική, το One Million Moms έχει διαφορετική άποψη, τόσο για τη διαφήμιση, όσο και για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Δεν υπάρχει τίποτα αγνό ή φυσικό στην ομοφυλοφιλία», γράφει ο ιστότοπος του μίσους

Παρά το όνομά της, η οργάνωση One Million Moms δεν έχει ένα εκατομμύριο μητέρες ως μέλη της, αλλά αντίθετα, γράφει στον ιστότοπό της, ότι η ομάδα αναζητά να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο μητέρες, για να καταπολεμήσει τις προσπάθειες των βιομηχανιών ψυχαγωγίας, και των μέσων ενημέρωσης να «ομαλοποιήσουν την αμαρτία» και να «προωθήσουν το ομόφυλες σεξουαλικές σχέσεις.»

Η μητρική οργάνωση του One Million Moms, μιας ομάδας που ονομάζεται American Family Association, έχει χαρακτηριστεί από το Southern Poverty Law Center ως ομάδα μίσους. Μέχρι στιγμής, το ψήφισμα έχει συγκεντρώσει λιγότερες από 13.000 υπογραφές, ενώ η διαφήμιση του Natural Avocado Green Mattress έχει ήδη προβληθεί πάνω από 225.000 φορές και συνεχίζεται.

Δείτε το βίντεο:




Δες και αυτό!