Ο Daniel Craig λατρεύει τα γκέι μπαρ: «Έχω σιχαθεί τα ετερό-μπαρ»

14/10/2021
από
Daniel Craig
Daniel Craig

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο podcast «Lunch With Bruce SiriusXM» που φιλοξένησε ο παρουσιαστής Bruce Bozzi, ο Daniel Craig μίλησε για τις εμπειρίες του με τη γκέι νυχτερινή ζωή και για το πώς προτιμά πραγματικά να πηγαίνει σε γκέι μπαρ έναντι των «ετερό-μπαρ» γιατί απλώς έχει βαρεθεί την ενέργεια που αποπνέουν.

«Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου», δήλωσε ο 53χρονος ηθοποιός του James Bond. «Ένας από τους λόγους είναι επειδή δεν τσακώνομαι συχνά σε γκέι μπαρ… επειδή η επιθετική επίδειξη της π@@ας περιφέρεται στα ετερό-μπαρ, και το έχω σιχαθεί όλο αυτό.»

Οπότε, συνεχίζει λέγοντας ότι, επειδή δεν ήθελε να καταλήξει σε καυγά, κάτι που του έχει συμβεί, και που γενικά του συνέβαινε αρκετά, επέλεγε τα γκέι μπαρ:

«Και ήταν απλά ένα καλό μέρος για να πας. Όλοι ήταν ψύχραιμοι εκεί, όλοι. Δε χρειάστηκε πραγματικά να δηλώσεις τη σεξουαλικότητά σου. Ήταν ​​εντάξει. Κι ήταν ένα πολύ ασφαλές μέρος. Και μπορούσα να συναντήσω κορίτσια εκεί, γιατί πηγαίνουν πολλά κορίτσια εκεί, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πηγαίνω κι εγώ. Ήταν ένα… κρυφό κίνητρο.» 

Ο Bozzi και ο Craig, που είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, στη συνέχεια μίλησαν για την εποχή γύρω στο 2010, όταν είχαν βγει στο αγαπημένο γκέι μπαρ «Roosterfish» στη Venice Beach της Καλιφόρνια και προκάλεσαν ακούσια μια φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης.

«Για μένα, ήταν άλλη μία από αυτές τις καταστάσεις, και η ειρωνεία είναι ότι ξέρεις, κάπως σαν να «μας έπιασαν» υποθέτω, που ήταν κάπως περίεργο, γιατί δεν κάναμε τίποτα λάθος», πρόσθεσε ο Craig. «Αυτό που συνέβη είναι ότι περάσαμε μια ωραία βραδιά, και σου μιλούσα για τη ζωή μου, που άλλαζε τότε, και μεθύσαμε κι είπα: «Ω, ας πάμε σε ένα μπαρ, έλα, ας βγούμε» και απλά ήμουν τύπου «δε με νοιάζει, δε δίνω δεκάρα, είμαστε στη Venice.»

Αφού έπαιξε τον ειδικό πράκτορα MI6 007 για περισσότερα από 15 χρόνια (ο μακροβιότερος ηθοποιός του Bond στην ιστορία του χαρακτήρα), ο Craig κρεμάει πια το κοστούμι του, και αποσύρεται με τη φετινή κυκλοφορία του «No Time to Die» των Universal Pictures.

https://avmag.gr/316390/poios-einai-o-epomenos-tzeims-mpont-proteinoyme-11-loatki-ithopoioys/




Δες και αυτό!