Το τρέιλερ του «Scream» αποκαλύπτει έναν βασικό κουήρ χαρακτήρα

13/10/2021
από
Scream
Scream

Το πρώτο τρέιλερ για το «Scream 5», του θρυλικού franchise τρόμου κυκλοφόρησε, οπότε μην σκεφτείτε καν να απαντήσετε σε αυτό το τηλεφώνημα.

Οι Neve Campbell, Courtney Cox και David Arquette επιστρέφουν ως Syndey Prescott, Gale Weathers και Dewey Riley, αλλά συνεργάζονται, επίσης, με μια νέα γενιά θυμάτων και υπόπτων. Κι αυτή τη φορά, αυτό περιλαμβάνει έναν out κουήρ χαρακτήρα.

Οι πρωτότυπες ταινίες Scream γράφτηκαν τον -γκέι- Kevin Willaimson, ο οποίος κάνει τη θριαμβευτική επιστροφή του στο franchise, αυτήν τη φορά ως εκτελεστικός παραγωγός. Σε αυτήν την ταινία, ένα από τα κύρια πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι μια out, κουήρ γυναίκα που ονομάζεται Mindy.

Η κουήρ Mindy

Τη Mindy υποδύεται η Jasmin Savoy-Brown, που μίλησε στο Logo: «Αυτό που μου αρέσει στο να υποδύομαι τη Mindy είναι ότι είναι μια κουήρ μαύρη γυναίκα, όπως εγώ, έτσι είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό», είπε.

«Οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έχουν κάνει μια όμορφη δουλειά φτιάχνοντας χαρακτήρες, που δεν είναι αλληγορικοί, και δεν είναι καρικατούρες. Είναι απλώς άνθρωποι που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο», πρόσθεσε. «Όταν ζήτησαν συνεργασία, μου είπαν να είμαι πλήρως εαυτός μου. Επομένως, δε χρειάστηκε να κάνω πολλές τροποποιήσεις, ένιωσα ότι θα μπορούσα να υπάρξω πλήρως, όπως ο εαυτός μου, ο οποίος τυχαίνει να είναι κουήρ, και το σενάριο το αντικατοπτρίζει αυτό».

Το νέο αιματηρό τρέιλερ ξεκινά με τον γνωστό τρόπο των Scream με ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα, αλλά αυτήν τη φορά συνδυάζεται ένα μικρό smart phone με την τεχνολογία smart house. Ενώ οι επιθέσεις, αυτή τη φορά, φαίνεται να απευθύνονται σε νέους ανθρώπους, όλα τα άτομα φαίνεται να είναι άνθρωποι που σχετίζονται με τους αρχικούς δολοφόνους.

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας λέει ότι:

«Είκοσι πέντε χρόνια μετά από μια σειρά από άγριες δολοφονίες που συγκλόνισαν την ήσυχη πόλη του Γούντσμπορο, ένας νέος δολοφόνος φόρεσε τη μάσκα Ghostface και άρχισε να στοχεύει μια ομάδα εφήβων για να ανασύρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.»

Αυτό το τρέιλερ φαίνεται να στηρίζεται περισσότερο στις πτυχές τρόμου του franchise, παρά της κωμωδίας, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα περιλαμβάνει πολλά από τα μετα-σχόλια που έχουμε συνηθίσει από μια ταινία Scream.

Σε προηγούμενες ταινίες υπήρξε σεξουαλική ένταση μεταξύ γκέι ατόμων, αλλά ποτέ ένα out κουήρ πρόσωπο δεν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως τώρα. Το πρώτο Scream παρουσίασε δύο άνδρες καλύτερους φίλους, τον Billy και τον Stuart (Skeet Ulrich και Matthew Lillard) που ήταν σαφώς ερωτευμένοι μεταξύ τους, αλλά η σχέση τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην οθόνη.

Το Scream θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Ιανουαρίου 2022.

Δείτε το τρέιλερ:




Δες και αυτό!