Ο ηθοποιός του Gossip Girl Jason Gotay παντρεύτηκε τον αγαπημένο του

13/10/2021
από
Jason Gotay
Jason Gotay

Ο σταρ του θεάτρου, Jason Gotay, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτήν τη στιγμή ως Rafa Caparros στο reboot του Gossip Girl στο HBO Max, παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Michael Hartung στη Νέα Υόρκη αυτή τη Δευτέρα, αφού είχαν αρραβωνιαστεί νωρίτερα φέτος.

Σύμφωνα με ένα προφίλ του υπέροχου ζευγαριού για το Brides.com, οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του μιούζικαλ Peter Pan Live του NBC (που προβλήθηκε το 2014), ενώ ο Gotay έπαιζε ένα από τα Lost Boys και ο Hartung έπαιζε τον Sniffler.


«Καθώς μπήκα στα στούντιο πρόβας και μπήκα στο ασανσέρ, χαιρέτησα μερικούς φίλους που ήταν επίσης μέλη της ομάδας των Lost Boy», θυμάται ο Gotay. «Καθώς η πόρτα του ασανσέρ άρχισε να κλείνει, ένα ακόμη αγόρι έτρεξε να μπει. Γύρισα και είδα το πιο όμορφο χαμόγελο που είχα δει ποτέ, συνοδευόμενο από λαμπερά γαλάζια μάτια και μια χαρά που φώτισε το δωμάτιο (καλά, το ασανσέρ έστω). Αυτός ήταν ο Michael, το αγόρι που μου είπαν να προσέξω, καθώς είχαμε έναν κοινό φίλο που μας είπε ότι θα δουλεύαμε μαζί στον Peter Pan. Του έσφιξα το χέρι και συστήθηκα, ενθουσιασμένος που τον γνώρισα. Η φίλη μου, η Sara, μας είχε πει ότι «θα λατρέψουμε ο ένας τον άλλον». Δεν είχα καταλάβει μέχρι πολύ αργότερα, πόσο ακριβές ήταν αυτό που είχε πει.»

«Ο Michael έκανε τόσο έντονη εντύπωση σε ένα δωμάτιο γεμάτο με γίγαντες που δεν μπορούσα παρά να τον προσελκύσω», είπε ο Gotay. «Είναι δύσκολο να αγνοήσεις κάποιον σαν τον Michael. Έχει μυαλό ξυράφι, ισχυρή ηθική εργασίας, και φέρνει πάντα τέτοια χαρά και φως στο δωμάτιο.»

«Συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα μόνο για μερικές εβδομάδες μέχρι που είπα στον Michael ένα βράδυ ότι ένιωθα γι’ αυτόν, μόνο που φοβήθηκα να το παραδεχτώ», συνέχισε ο Gotay, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο άνθισε η σχέση τους και ο γάμος τους. «Εξακολουθούσα να αναρρώνω από έναν επώδυνο χωρισμό τον προηγούμενο χρόνο. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν έτοιμος να ανοίξω ξανά την καρδιά μου. Αλλά ο Michael ήταν υπομονετικός μαζί μου και δε μας πίεσε. Ένιωθα ασφαλής μαζί του και, εξάλλου, το να είμαι δίπλα του με έκανε τόσο χαρούμενο, που τίποτα άλλο δεν είχε σημασία. Το επισημοποιήσαμε λίγες μέρες πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, δύο εβδομάδες πριν το broadcast. Μέχρι σήμερα, το να παίζω μαζί του είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου.»




Δες και αυτό!