Single All the Way: ΛΟΑΤΚΙ+ Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί

08/10/2021
από
Single All the Way
Single All the Way

Βρισκόμαστε λιγότερο από δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ρομαντικής ΛΟΑΤΚΙ+ Χριστουγεννιάτικης ρομαντικής κομεντί του Netflix «Single All the Way» και για να προετοιμαζόμαστε, κυκλοφόρησαν μερικές πρώτες εικόνες teaser!

Single All the Way
Single All the Way

Σε σκηνοθεσία Tony Michael Mayer και με πρωταγωνιστές τους Michael Urie, Philemon Chambers, Luke MacFarlane, Barry Bostwick, Jennifer Robertson και Jennifer Coolidge και Kathy Najimy, το «Single All the Way» αφηγείται την ιστορία ενός γκέι άνδρα που ονομάζεται Peter, ο οποίος «απεγνωσμένα προσπαθεί να αποφύγει τα επικριτικά σχόλια της οικογένειάς του σχετικά με την αιώνια κατάστασή του ως single», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της ταινίας.

Single All the Way
Single All the Way

Μέσα στην απελπισία του, λοιπόν, ο Peter (Michael Urie) πείθει τον καλύτερό του φίλο Nick (Philemon Chambers) να έρθει μαζί του για τις γιορτές και να προσποιηθεί ότι είναι σε μαζί σε σχέση. Όμως, όταν η μητέρα του Peter (Kathy Najimy) του κανονίζει ένα ραντεβού στα τυφλά με τον όμορφο προπονητή της James (Luke Macfarlane) – το σχέδιο πάει κατά διαόλου.

Single All the Way
Single All the Way

Ο «Single All the Way» κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου 2021.




Δες και αυτό!