Τσαρούχας: «Άκουγες βογκητά την ώρα που διαβάζαμε τις υποθέσεις»

05/10/2021
από
Τσαρούχας Πασχάλης
Τσαρούχας Πασχάλης

Ο Πασχάλης Τσαρούχας εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά “Η γη της ελιάς”, ωστόσο, μίλησε στα τελευταία τέσσερα λεπτά και για τη χθεσινή συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Αναφορικά με τη συνεδρίαση είπε:

«Έγινε για να βάλουμε πάλι μπροστά. Έγινε για να ξαναβρεθούμε και να οργανώσουμε, πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες, συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα, αλλά εντάξει, θα δούμε, θα το διαχειριστούμε. Δε μπορώ να σου πω τώρα…

-Δεχόσαστε πιέσεις;

-Ε, και εμείς, και οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστούμε. Δηλαδή, ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρει πολιτική απόφαση το Σωματείο για να προχωρήσει σε κάποια πράγματα», δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας, προσθέτοντας:

«Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του, αλλά δεν το υπέγραφε. Ξέρεις, αν δε βάλει την υπογραφή του από κάτω, δεν μπορείς να το τρέξεις. Φοβούνται οι άνθρωποι. Από μία μεριά το καταλαβαίνω, από την άλλη η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα, ας ανοίξει.»

-Υπάρχουν καινούργιες καταγγελίες;

«Όχι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καινούργιες καταγγελίες, αλλά εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω πολλά ονόματα και πολλές υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα.» 

Σε σχέση με τα μέλη που κλήθηκαν να διαχειριστούν τις καταγγελίες είπε:

«Εντάξει, ο πρώτος καιρός ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Δηλαδή, εγώ έπαιρνα τους φακέλους και συγκαλούσα το συμβούλιο, ας πούμε, βάση κανονισμού. Ε, και άκουγες βογκητά την ώρα που διαβάζαμε τις υποθέσεις. Ειδικά τα κορίτσια, ας πούμε, συνάδελφος -άνδρας- έκλαιγε. Εντάξει, είναι άσχημα πράγματα αυτά, πολύ άσχημα πράγματα. Βέβαια, όσο πέρναγε ο καιρός σκληροπετσιάσαμε κι εμείς. Ήταν άλλο ένα παρόμοιο, κι άλλο ένα παρόμοιο, δε ήταν κάτι όπως αυτό που μας σόκαρε την πρώτη φορά. Αλλά, είναι πάρα πολύ δυσάρεστα όλα αυτά. Ειδικά αν σκεφτείς τη θέση των ανθρώπων οι οποίοι τα υπέστησαν έτσι;» 




Δες και αυτό!