Ο Olly Alexander ανακοίνωσε νέο άλμπουμ: «Night Call»

29/09/2021
από
Olly Alexander
Olly Alexander

Ο τραγουδιστής ανέλαβε το Years and Years ως σόλο project μετά τον χωρισμό του με το υπόλοιπο συγκρότημα τον Μάρτιο. Πρόσφατα, επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου στούντιο άλμπουμ των Years & Years με τίτλο: «Night Call».

Ο τραγουδιστής και πρωταγωνιστής του «It’s A Sin» κυκλοφόρησε το πρώτο του single ως «σόλο» καλλιτέχνης, «Starstruck», τον Απρίλιο.

Η ανακοίνωση για το νέο άλμπουμ έγινε από το Instagram την Τρίτη (28 Σεπτεμβρίου). Ο 31χρονος Olly μοιράστηκε μία εικόνα από το νέο του άλμπουμ που τον απεικονίζει ως γοργόνα και επιβεβαίωσε ότι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιανουαρίου 2022.

“Είμαι τόσο χαρούμενος”

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Olly έγραψε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή! Το «Night Call» ήταν η απόδρασή μου τα τελευταία δύο χρόνια, έβαλα όλη την απογοήτευσή μου, τη μοναξιά, την ελπίδα, την καύλα, τη θλίψη, και την αισιοδοξία μου για να κάνω έναν πραγματικά διασκεδαστικό δίσκο, με τον οποίο θα μπορούσα να χορέψω, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα κυκλοφορήσει και θα τον μοιραστώ με όλα σας.»

Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να προπαραγγείλουν το άλμπουμ, να ακούσουν το CRAVE (το οποίο υποθέτουμε ότι είναι νέο single) και να δουν το βίντεο.

Ένα στιγμιότυπο του βίντεο είχε ανέβει στο YouTube πριν από την κυκλοφορία του βίντεο. Σε αυτό, ο Olly περιβάλλεται από μυθικά πλάσματα, ενώ φοράει στεφάνι και είναι βαμμένος με μπλε χρώμα. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε, επίσης, ένα σύντομο teaser για το βίντεο στο Instagram του τη Δευτέρα (27 Σεπτεμβρίου) λέγοντας: «Ελπίζω να σας δώσω όλα όσα λαχταράτε.»




Δες και αυτό!