Ο Venom κάνει «coming out» στη νέα ταινία της Marvel

29/09/2021
από
Venom, Venom: Let There Be Carnage
Eddie Brock και Venom

Αγαπάμε τη δυναμική μεταξύ του Eddie Brock και του Venom, και φαίνεται ότι το ίδιο αισθάνεται και ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας «Venom: Let There Be Carnage» Andy Serkis.

Σε μια νέα στο συνέντευξη στο Uproxx, ο Serkis μίλησε για την ανάληψη των σκηνοθετικών καθηκόντων του για την ταινία και μεταξύ άλλων είπε για τους δύο χαρακτήρες:

«Απολύτως αγαπούν ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι κάτι κεντρικό στην ταινία, είναι ένας παράνομος έρωτας, αυτός είναι ο κεντρικός απαγορευμένος έρωτας της ταινίας.»

Venom
Venom

Για τον Serkis, η αγάπη μεταξύ των δύο είναι τόσο ισχυρή, που ήθελε να συμπεριλάβει μια σκηνή «που γίνεται coming out». Ακόμη, επιδιώκει έναν παραλληλισμό μεταξύ του Venom και των κουήρ ιστοριών αγάπης με πολύ σαφή τρόπο.

«Ο Tom [Hardy] και η [συν-συγγραφέας] Kelly [Marcel] μιλούσαν πάντα για τον Venom, που κάνει coming out σε ένα πάρτι, που ήταν ένα είδος ΛΟΑΤΚΙΑ φεστιβάλ», είπε ο Serkis. «Για την ακρίβεια είναι ένα coming out πάρτι για τον ίδιο. Είναι το coming out πάρτι του Venom.»

Συνέχισε, λέγοντας ότι βλέπει έναν προφανή παραλληλισμό μεταξύ της ιστορίας του Venom και των ιστοριών των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων:

«Λέει στην ταινία, «πρέπει να σταματήσουμε αυτή τη σκληρή μεταχείριση των εξωγήινων.» Συνεχίζει, «Ξέρεις, όλοι ζούμε σε αυτήν τη στριφογυριστή μπάλα, έτσι; Κι έτσι γίνεται ακούσια κάπως… μιλάει για τον «άλλον.» Μιλάει για την ελευθερία του άλλου.»

Οι λάτρεις του είδους αγκάλιασαν το παράξενο ζευγάρι του Eddie και του Venom στην πρώτη ταινία. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική χημεία. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο συμβιωτικός έχει την παρόρμηση να φιλήσει τον Eddie με την πρώην γυναίκα του Eddie.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvel Movies (@marvelmovies)

Η πρώτη ταινία του Venom ήταν μια εκπληκτικά διαφορετική ιστορία υπερηρώων από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Προφανώς, η σχέση μεταξύ του Eddie και του Venom είναι ένας σημαντικός λόγος. Με την έλλειψη queerness στο Marvel Cinematic Universe, θα είναι υπέροχο να δούμε αυτήν τη δυναμική στο «Let There Be Carnage.»

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams και Naomie Harris. Η ταινία κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου στους κινηματογράφους. Στην Ελλάδα θα μπορούμε να την απολαύσουμε από τις 21 Οκτωβρίου.




Δες και αυτό!