Αυτό είναι το πιο hot νεαρό ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρι του TikTok

27/09/2021
από
Pierre Boo, Nick Champa, TikTok

Το νεαρό ζευγάρι, που έχει κάνει την εμφάνισή του πρώτα στο instagram και μετά στο TikTok και στο youtube, δεν είναι άλλο από τον Pierre Boo και τον Nick Champa.

Pierre Boo, Nick Champa

Οι TikTokers Pierre Amaury Crespeau και Nick Champa έχουν 22 εκατομμύρια followers -πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ νεαρά, κορίτσια, και tiw μεσήλικες μαμάδες τους- που λατρεύουν τα χαζά βίντεό τους των 15-30 δευτερολέπτων.

Pierre Boo, Nick Champa

Oι δυο τους είναι μαζί στη ζωή, αλλά αποφεύγουν τις ταμπέλες. Θεωρούν ότι είναι ρευστοί σε όλες τις πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικότητάς τους. Και το κοινό τους δε χορταίνει το αντισυμβατικό, ελεύθερο ζευγάρι που συναντήθηκε για πρώτη φορά σε μια οντισιόν για μία ταινία στις αρχές του 2017.

Pierre Boo, Nick Champa

Ο Champa και ο Boo, τώρα 25 και 30 ετών αντίστοιχα, και ξεκίνησαν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, δημοσιεύοντας για τη σχέση τους στο Instagram. Η απάντηση του κοινού ήταν άμεση και πιο δυνατή από ό,τι περίμεναν. Όταν εμφανίστηκαν το TikTok, οι δημιουργοί αγκάλιασαν τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας και παρήγαγαν ακόμη περισσότερες μορφές περιεχομένου. Το κοινό τους εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Pierre Boo, Nick Champa

Όσο κι αν ήθελε να πάνε αργά τα πράγματα με τον Champa, ο Boo δεν μπορούσε να αρνηθεί τη σύνδεση που είχαν μεταξύ τους. «Σου το έλεγα», θυμάται ο Champa, γυρίζοντας στον Boo. Πράγματι, μετακόμισαν και έμειναν μαζί έναν μήνα μετά την πρώτη τους γνωριμία. Είχαν ήδη διαπραγματευτεί τις λεπτομέρειες της σχέσης τους.

“Μονογαμική”, λέει ο Boo. «Αυτό μας κάνει ευτυχισμένους».

«Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο», προσθέτει ο Champa. Και μέρος αυτής της δέσμευσης είναι η σεξουαλική αποκλειστικότητα.

“Η κοινότητά μας είναι μια πολύ ελεύθερη κοινότητα, που πιστεύω ότι είναι εκπληκτική και όμορφη”, λέει ο Boo και προσθέτει, «Βρήκαμε μια ευτυχία στη δημιουργία μιας σχέσης για εμάς».

Pierre Boo, Nick Champa

«Ο καθένας έχει τις δικές του επιθυμίες. Υπάρχει όμως ένα τμήμα της κοινότητας που θέλει αυτό το παραμύθι [σχέση]. Δεν είμαστε οι μόνοι που το θέλουμε, οπότε πρέπει να δείξουμε ότι εμείς το έχουμε και είναι εφικτό. Μπορείς να το έχεις κι εσύ. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο, λίγος χρόνος» λέει ο Champa.

Pierre Boo, Nick Champa

Παραδέχονται, ότι είναι πολλή δουλειά να κρατάς το ενδιαφέρον του κόσμου στο TikTok (και στοYouTube) με φρέσκο ​​και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

“Έχουμε μέρες που καθόμαστε, κατεβάζουμε ιδέες, και τις συντάσσουμε”, εξηγεί ο Champa.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicky Champa (@nickchampa)

«Σκεφτόμαστε συνεχώς τι θέλει να δει το κοινό μας και τι είμαστε διατεθειμένοι να αποκαλύψουμε. Μερικές φορές είμαστε νευρικοί στο να δείξουμε πάρα πολλά από την προσωπική μας ζωή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα λειτουργήσει και τι θα μείνει στην επιφάνεια.»

Pierre Boo, Nick Champa

Ο Boo ήταν ηθοποιός στη Γαλλία κι ο Champa έχει παίξει σε κάποιες indie ταινίες, και παραδέχονται ότι η υποκριτική είναι «ένα τέτοιο πάθος που έχεις πάντα στην καρδιά σου».

Pierre Boo, Nick Champa
Pierre Boo, Nick Champa

“Είμαστε απλώς δημιουργοί”, επιμένει ο Champa. Αν και δεν του αρέσει ο όρος “influencer” (“δεν αισθάνομαι ότι επηρεάζουμε… νομίζω ότι είναι απλώς μοιραζόμαστε”), το ζευγάρι έχει χορηγούς όπως το Spotify , το ASOS, και την Ariana Grande. Τελικά, ελπίζουν να κάνουν τη δική τους σειρά ρούχων, έτσι ώστε ό,τι φορούν σε βίντεο να μπορεί να το αγοράσει κάποιο άτομο στο διαδίκτυο.

Pierre Boo, Nick Champa

Ενώ η φήμη τους τους επέτρεψε να αγοράσουν μαζί το πρώτο τους σπίτι, το να είσαι σταρ του TikTok «δεν είναι λουλούδια και τριαντάφυλλα», λέει ο Boo. «Στον κόσμο των κοινωνικών μέσων υπάρχει λίγη τοξικότητα. Είναι απλώς δύσκολο, γιατί μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση μας, επειδή η σχέση μας είναι η πλατφόρμα μας, είναι η μάρκα μας, είναι τα κοινωνικά μας μέσα.»

Pierre Boo, Nick Champa
Pierre Boo, Nick Champa

Αυτό που τους κρατά δεμένους, λέει ο Champa, είναι ότι έχουν έναν κοινό στόχο. Κυνηγούν το ίδιο όνειρο. «Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας δεσμός και υπάρχει μια αποστολή μαζί… η επιτυχία μου είναι η επιτυχία σου. Η επιτυχία σου είναι επιτυχία μου. Το κάνουμε μαζί. Θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και θα προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Όσο αυτό στερεοποιείται, τίποτα δεν μπορεί να σπάσει… αυτό είναι θεμέλιο ως προς την κατανόηση, του τι περιμένουμε και τι θέλουμε ο ένας από τον άλλον.»

@nickychampa

Embarrassing our nephew @itsanonyme360 @itspierreboo

♬ He Could Be The One – Tristen🧃

@itspierreboo

@nickychampa

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!