Χθες, που ήταν η Ημέρα Bi Ορατότητας, η Kesha δημοσίευσε μια καυτή φωτογραφία της με την κουήρ τραγουδίστρια Betty Who, σε μία από τις πρόσφατες συναυλίες τους. Η ανάρτηση προωθεί, επίσης, το Kesha’s Rainbow Collection, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με εμπορικά σήματα και προηγούμενα ρούχα της Kesha, μέρος των κερδών των οποίων προορίζεται για φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του Black Lives Matter.

«Μπορείς να ψωνίσεις στο eBay κατάστημα και όσο εσύ κάνεις αυτό, εγώ θα είμαι εδώ και θα φιλώ αυτό το μωρό», έγραψε η Kesha δίπλα στη φωτογραφία στο Instagram, η οποία δείχνει τη Who να κρατά το μπούτι της Kesha ενώ ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα στη σκηνή.

Η Betty Who σχολίασε ότι η Kesha είχε τα «πιο απαλά χείλη που έχω φιλήσει ποτέ.»

Η Kesha έκανε περιοδεία φέτος με τη Betty Who, δίνοντας μια από τις πιο καυτές, και κουήρ συναυλίες της.

Η ανάρτηση χρησιμεύει, επίσης, ως υπενθύμιση ότι η Kesha δεν είναι μόνο αμφιφυλόφιλη, είναι, επίσης, σε ανοιχτή σχέση με τον -για πολλά χρόνια- σύντροφό της, Brad Ashenfelter. Σε μια συνέντευξη του 2019 στο Attitude, η Kesha είπε ότι ένα από τα πράγματα που αγαπά περισσότερο στον Ashenfelter είναι ότι την αφήνει να είναι ο πλήρης εαυτός της.

«Ξέρεις, θα του τηλεφωνήσω και θα του πω: «Το απόλαυσα απόψε, γνώρισα ένα γλυκό κορίτσι και περάσαμε πολύ καλά», και θα μου πει, «Ωραία μωρό μου, σ ’αγαπώ». Κι αυτό είναι πολύ ωραίο. Ξέρει ότι είμαι απλώς ένα άγριο πνεύμα, που πρέπει να τρέχει ελεύθερο, και ότι επιστρέφω πάντα στον αχυρώνα για μήλα από το αγόρι μου!»

Η Who είναι, επίσης, σε μακροχρόνια σχέση, οπότε προς το παρόν, φαίνεται ότι οι δύο τους είναι απλώς καλές φίλες που φιλιούνται, αλλά ποιος ξέρει πού θα οδηγήσει… Προς το παρόν, άσχετα αν απλά διασκεδάζουν, ή εξερευνούν κάτι περισσότερο, μας αρέσει να βλέπουμε τις δύο καλλιτέχνιδες να δείχνουν τόσο καλά μαζί.