Εκθαμβωτική η Kristen Stewart στο 1ο -πλήρες- τρέιλερ του «Spencer»

24/09/2021
από
Kristen Stewart, Spencer, Diana, τρέιλερ

Το πρώτο πλήρες τρέιλερ για την ταινία “Spencer” της Kristen Stewart, με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα Diana Spencer, επιτέλους κυκλοφόρησε.

Η Neon είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως ένα σύντομο teaser, αλλά σε αυτό το πλήρες τρέιλερ θα δούμε πραγματικά πτυχές του ρόλου της Stewart και πόσο εκπληκτική φαίνεται να είναι η ερμηνεία της στην ταινία.

Το τρέιλερ ξεκινάει με την Diana να φτάνει με καθυστέρηση στο εξοχικό, αναστατώνοντας τη  βασιλική οικογένεια. «Μόνο τρεις μέρες, αυτό είναι», μονολογεί και λέει, προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό της ότι θα τα βγάλει πέρα από το Σαββατοκύριακο, όπου τελικά θα αποφασίσει να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Charles.

Στην περιγραφή διαβάζουμε: “Ο γάμος της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Charles έχει από καιρό κρυώσει. Αν και οι φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και για διαζύγιο αφθονούν, η ανακωχή ορίζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Queen’s Sandringham Estate. Υπάρχει φαγητό και ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Diana το ξέρει το παιχνίδι. Αλλά φέτος, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Το “Spencer” είναι μια φαντασία, για το τι μπορεί να συνέβη εκείνες τις λίγες μοιραίες μέρες.” 

Το τρέιλερ δείχνει τους τόνους της έντασης που χτίζεται μεταξύ της Diana και των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, αντιπαραβάλλοντας την αυστηρή αίσθηση του καθήκοντος που της επιβάλλεται, με αυτό που θέλει η καρδιά της.

«Πρέπει να είναι δύο, υπάρχει η πραγματική και αυτή που φωτογραφίζουν», λέει o Charles  στη Diana. Αλλά αυτό είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να υλοποιηθεί από τη ίδια, που λαχταρά να είναι ο εαυτός της, και καμία άλλη.

«Θα με σκοτώσουν, νομίζεις;» ρωτάει η Diana στο τέλος του τρέιλερ.

Kristen Stewart, Spencer, Diana, τρέιλερ

Όσο για το ενδυματολογικό κομμάτι της ταινίας, η Stewart είναι εκπληκτική με το κλασικό νυφικό της Diana, τα πανέμορφα σύνολα, και τα φορέματα.

Από τότε που η ταινία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και στο TIFF, το βραβείο Όσκαρ για τη Stewart είναι μάλλον αναμενόμενο. Η ερμηνεία της και η ταινία, σε σκηνοθεσία Pablo Larrain, έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Το Variety έγραψε ότι η Stewart δεν υποδύεται μόνο τη Diana, «Μεταμορφώνεται, αλλάζει την όψη της, τον ρυθμό της, το κάρμα της» και η Us Weekly ανέφερε ότι «είναι η ψυχή που κόβει την ανάσα της ταινίας της, κυριαρχεί σε κάθε σκηνή, και την ανεβάζει εκείνη μόνη της σε κατάσταση που πρέπει να την παρακολουθήσεις.»

Η ταινία “Spencer”, στην οποία πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Jack Farthing ως πρίγκιπας Charles, η Timothy Spall, η Sally Hawkins και ο Sean Harris, αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου.

Διάβασε ακόμη: Πρέπει να μιλήσουμε για την Kristen

Δείτε το τρέιλερ:

https://avmag.gr/315140/prepei-na-milisoyme-gia-tin-kristen/




Δες και αυτό!