Η Elvira -Cassandra Peterson- έκανε coming out

22/09/2021
από
Elvira
Elvira

Η Cassandra Peterson -περισσότερο γνωστή ως Elvira, Mistress of the Dark- έγραψε τα νέα απομνημονεύματά (Yours Cruelly) για τη 19χρονη σχέση της με μια γυναίκα, την Teresa “T” Wierson.

Η σχέση τους ξεκίνησε στο Hollywood Gold’s Gym, όταν η Peterson εντόπισε αυτό που πίστευε ότι ήταν το πιο καυτό κακό αγόρι στο Tinseltown. «Συχνά, όταν έκανα προθέρμανση στον διάδρομο, δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω έναν συγκεκριμένο γυμναστή, μαυρισμένο, με τατουάζ και μυώδη», γράφει στο βιβλίο.

Όταν έτυχε να συναντηθούν στα αποδυτήρια των γυναικών, συνειδητοποίησε ότι το «κακό αγόρι» ήταν στην πραγματικότητα ένα «κακό κορίτσι» και οι δυο τους σύντομα ήρθαν κοντά, αν και πλατωνικά. Η φιλία τους έγινε ρομαντική μόνο μετά το τέλος του -επί 25 χρόνια- γάμου της Peterson με τον Mark Pierson. Όπως λέει η Peterson στο βιβλίο της, η πορεία προς μια πιο σοβαρή σχέση με την επίσης φρεσκοχωρισμένη Wierson ξεκίνησε φτάνοντας στο σπίτι της μια βροχερή νύχτα. «Εκεί στο κατώφλι στεκόταν η γυμνάστριά μου, Τ., κρατώντας μια σακούλα σκουπιδιών γεμάτη με τα υπάρχοντά της. Έδειχνε θλιμμένη και μπερδεμένη. Χώρισε από τον μακροχρόνιο σύντροφό της, πέρασε λίγο χρόνο σε αποτοξίνωση, και τώρα δεν είχε πού να πάει».

Οι δυο τους ζούσαν μαζί και φρόντιζαν η μία την άλλη σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο και, στην πορεία, κάτι άρχισε να αλλάζει. Ένα βράδυ, αφού βγήκαν για ταινία, η Peterson ένιωσε μια ξαφνική επιθυμία να φιλήσει την Wierson.

«Νομίζω ότι ξαφνιάστηκα ακόμη περισσότερο. Τι στο διάολο έκανα; Ποτέ δε με ενδιέφερε μία γυναίκα, ως κάτι άλλο εκτός από φίλη. Ένιωσα τόσο μπερδεμένη. Αυτό απλά δεν ήμουν εγώ! Έμεινα έκπληκτη που ήμουν φίλη μαζί της τόσα χρόνια και δεν παρατήρησα ποτέ τη χημεία μας», γράφει. «Σύντομα ανακάλυψα ότι συνδεθήκαμε σεξουαλικά με έναν τρόπο που δεν είχα βιώσει ποτέ.»

Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ερωτεύτηκε την Τ.

Οι δυο τους είναι μαζί για περισσότερα από 19 χρόνια τώρα, με την Wierson να αναλαμβάνει το ρόλο της βοηθού της Peterson. Έπρεπε να κρατήσουν τη σχέση κρυφή γιατί, όπως γράφει η Peterson, το ζευγάρι αισθάνθηκε ότι έπρεπε να προστατεύσει το εμπορικό σήμα της Elvira. «Θα με μισούσαν οι θαυμαστές μου, γιατί δεν ήμουν αυτό που περίμεναν» γράφει προσθέτοντας: «Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν κάποιοι που θα απογοητευτούν και ίσως ακόμη και να θυμώσουν, αλλά πρέπει να ζήσω ως ο εαυτός μου, και σε αυτό το σημείο της ζωής μου, πρέπει να είμαι ειλικρινής για το ποια είμαι». Και η αλήθεια της Peterson; Γράφει ότι δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη. «Για πρώτη φορά στη ζωή μου», γράφει, «είμαι με κάποια που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής, ευλογημένη και πραγματικά αγαπητή».

Yours Cruelly,

H Ελβίρα είναι τώρα out.




Δες και αυτό!