Χαλκίδα: Νεαρή καταγγέλλει 29χρονο για βιασμό και ομηρία

20/09/2021
από

Νέο περιστατικό βιασμού σημειώθηκε στην καρδιά της Χαλκίδας, όπου 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος την κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες στο σπίτι του όπου, σύμφωνα με την ίδια, την βίαζε. Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού καταγγέλλεται, αυτή τη φορά στην Χαλκίδα, όπου 29χρονος κατηγορείται πως κρατούσε όμηρο και βίαζε επί 14 ημέρες μια 25χρονη. Εκείνη μετέβη σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε πως ο 29χρονοςτην κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια τη βίαζε.

Όπως κατήγγειλε, ο 29χρονος την προσέλκυσε μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει. Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!