Εν ενεργεία πρωτοδίκης καταγγέλλει βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών διοικητικών δικαστηρίων και βασικό στέλεχος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών. Η πράξη, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, δεν έχει παραγραφεί και έγινε σε ξενοδοχείο της Εκάλης. Ο φερόμενος ως δράστης παραιτήθηκε μετά τις καταγγελίες, ενώ σε βάρος του φέρεται ότι υπάρχουν και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση άλλων γυναικών του δικαστικού σώματος. Το θέμα ερευνάται ήδη από την Εισαγγελία.

Πρωτοδίκης των διοικητικών δικαστηρίων σε επιστολή της προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για βιασμό. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, δράστης είναι πρώην πρόεδρος Εφετών των διοικητικών δικαστηρίων και βασικό στέλεχος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ). Η πράξη, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, δεν έχει παραγραφεί και έγινε σε ξενοδοχείο της Εκάλης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, ο εφέτης άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά όσο εκείνη ήταν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Θεσσαλονίκη και εκείνος ήταν μέλος της εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού. Για την υπόθεση μίλησε η γενική γραμματέας διοικητικών λειτουργών, Κατερίνα Κουτσοπούλου, στο OPEN. Όπως ανέφερε η ίδια, πρόκειται για μία ανώνυμη καταγγελία και ο φερόμενος ως δράστης έχει, προ τετραετίας, συνταξιοδοτηθεί. Με την καταγγελία δεν σχετίζεται η ένωση διοικητικών δικαστών, όμως έχει επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας και θα ερευνηθεί. «Κατασκευασμένα» χαρακτηρίζει ο εφέτης όσα του καταλογίζονται.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο φερόμενος ως δράστης παραιτήθηκε μετά τις καταγγελίες σε βάρος του. Σε βάρος του όμως φέρεται ότι υπάρχουν και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση άλλων γυναικών του δικαστικού σώματος. Το θέμα ερευνάται ήδη από την Εισαγγελία και τα αποτελέσματα της δε θα αργήσουν. Η έρευνα διατάχθηκε μάλιστα μετά από την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΑΕΠΠ, όπως αναφέρει στο έγγραφο το οποίο κατέθεσε στον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα. Σύμφωνα με την επιστολή, ο καταγγελλόμενος χαρακτηρίζει «κατασκευασμένα» όσα του καταλογίζονται. Μετά την παραίτηση, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος της ΑΕΠΠ.