Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε: «Δε μπορώ να το πιστέψω!»

14/09/2021
από

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε τον επί χρόνια σύντροφό της Sam Asghari αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα νέα σε βίντεο στο Instagram στο οποίο δείχνει το μονόπετρο και φιλά τον αγαπημένο της.

“Σου αρέσει;” τη ρωτάει ο Asghari ρωτά στο βίντεο, με τη Spears να απαντά ενθουσιασμένη: “Ναι!”

Η Spears ανέβασε μία φωτογραφία με λεζάντα να γράφει:

«Δε μπορώ να το πιστέψω!», μαζί με πολλά emoji δαχτυλιδιών αρραβώνων. Ξεχωριστά ο Asghari δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται, καθώς η Spears δείχνει το δάχτυλό της με το δαχτυλίδι της στην κάμερα.

Λίγο αργότερα, ο Asghari ευχαρίστησε τον κόσμο για τη «συντριπτική αγάπη» τους, προσθέτοντας ότι το τηλέφωνό του «πήρε φωτιά» μετά την ανακοίνωση.

«Αγαπάμε και οι δύο το καθένα από εσάς!» έγραψε σε story στο Instagram.

Συνέχισε αστειευόμενος για τα σχέδιά τους για ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, γράφοντας: «Ευχαριστώ όλους όσους ανησυχούν! Φυσικά, παίρνουμε δρακόντεια μέτρα προστασίας για να προστατεύσουμε τη συλλογή μου από τζιπ και παπούτσια, σε περίπτωση που με αφήσει μια μέρα.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Britney Spears είναι χαραγμένη η λέξη «λέαινα»

Το πανέμορφο, αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι δημιουργήθηκε από τον Νεοϋορκέζο σχεδιαστή Roman Malayev, σύμφωνα με το Page Six. Το δαχτυλίδι είναι “μοναδικό” και γράφει τη λέξη “λέαινα” -το χαϊδευτικό του αγαπημένου της για την Spears- στο εσωτερικό.

Σε δήλωσή του, ο Asghari είπε ότι «έκανε κλικ» με τον Malayev και τελικά πήγε με τον σχεδιαστή, επειδή ένιωσε ότι το δαχτυλίδι θα ήταν «ξεχωριστό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Ο Malayev, ο οποίος είναι ιδρυτής και κύριος κοσμηματοπώλης στο Forever Diamonds NY, δήλωσε στο Page Six ότι «δε θα μπορούσε να νιώσει μεγαλύτερη τιμή να δημιουργήσει αυτό το δαχτυλίδι για ένα τόσο ξεχωριστό ζευγάρι.»

Τα ευχάριστα νέα του ζευγαριού έρχονται μετά από ταραχώδεις μήνες για τη Spears. Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο δικαστήριο, η Spears είπε ότι ήθελε να παντρευτεί τον σύντροφό της, τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ενός βίντεο κλιπ το 2016.

Ωστόσο, η Spears είπε ότι η κηδεμονία της την εμπόδιζε να παντρευτεί τον Asghari και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια μαζί του.




Δες και αυτό!