Ο Παύλος φοράει νυφικό στο Pride κι απαντά στους «160 επιφανείς Έλληνες»

13/09/2021
από

Φορώντας μπλούζα για τον Ζακ, ο Παύλος Χάππιλος, -ή όπως τον έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό «Παυλίτος»- εξήγησε την απόφασή του να βάλει νυφικό στο Athens Pride.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το νυφικό ήταν μία οφειλόμενη απάντηση προς τους «160 επιφανείς Έλληνες» που με επιστολή τους στον πρωθυπουργό τάσσονται κατά του γάμου των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

«160 επιφανείς Έλληνες έγραψαν μια επιστολή με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους στους gay γάμους. Η απάντησή μου ήταν να φορέσω νυφικό στο Pride» εξήγησε ο ίδιος.

«Αυτό ήθελα να εκφράσω με την επιλογή μου (να φορέσω νυφικό), η οποία στο κάτω κάτω fun είναι πλάκα έχει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά. Καταλαβαίνω ότι για τους περισσότερους, ο gay γάμος δεν λέει κάτι, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι υπάρχουν πραγματικές επιπτώσεις με τις νομοθετικές αλλαγές. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κακό να δώσεις ένα νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει τη gay κοινότητα. Δεν στερεί το δικαίωμα από οποιοδήποτε άλλο απλά εμπλουτίζει την ελευθερία του κόσμου» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/tv/CTuL_oqIvA3/?utm_source=ig_embed

με πληροφορίες από rosa.gr




Δες και αυτό!