Ο 21χρονος Κωνσταντίνος Τσαγκάρης είναι φοιτητής business management, παράλληλα κάνει social media για start-ups, είναι cheerleader στο Πανεπιστήμιό του στην Αγγλία, και πρωταθλητής debate, ενώ ασχολείται σχεδόν έναν χρόνο με το modeling. Πέρασε στο bootcamp του GNTM 4 με τέσσερα “ναι” από την κριτική επιτροπή, η οποία έκανε λόγο για την καλύτερη οντισιόν που είχαν δει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος στάθηκε μπροστά στους κριτές και τους εντυπωσίασε με τις fluid χορευτικές πόζες του και απόψεις του:

“Δήλωσα συμμετοχή, γιατί αρχικά θέλω να εξελιχθεί η καριέρα μου και το βλέπω ως μία πολύ διδακτική εμπειρία για μένα ως μοντέλο, αλλά εκτός από αυτό, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύω μία καινούργια γενιά μοντέλων, που δεν περιοριζόμαστε από τα στερεότυπα της κοινωνίας ούτε των φύλων, και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να εκφράζουμε όλους τους τύπους αρρενωπότητας, που υπάρχουν στο modeling, και θεωρώ ότι μπορώ να το υποστηρίξω αυτό.”

“Θεωρώ ότι ειδικά το diversity στους άνδρες ίσως να μην έχει φανεί όσο χρειάζεται, ειδικά στη χώρα μας.”

“Στα ρούχα που φοράω και στην καθημερινότητά μου και στα concept, δε με πειράζει καθόλου να κάνω και πιο ανδρόγυνα look και πιο γυναικεία, συνέχεια ψωνίζω στα γυναικεία, μερικές φορές είναι πιο ωραία. Αλλά σαν άτομο κάνω identify ως male, αλλά σαν μόδα κάνω και τα δύο.” 

Δείτε την οντισιόν του: