Η πρώτη ανοιχτά queer Power Ranger είναι γεγονός

09/09/2021
από

Το franchise των Power Rangers μόλις έγινε πιo queer.

Αν και δεν έχει προβληθεί ακόμη σε αρκετές χώρες, όπως στις ΗΠΑ, το 13ο επεισόδιο της σειράς “Power Rangers Dino Fury” (η 28η σεζόν του αγαπημένου και μακροχρόνιου παιδικού franchise δράσης) γράφει ιστορία με την αποκάλυψη ότι η Izzy (η πράσινη Ranger, που την υποδύεται η Tessa Rao), είναι ένα υπερήφανο μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.

Η στιγμή του coming out έρχεται στο τέλος του επεισοδίου, όπου η Izzy φαίνεται να περπατά κρατώντας το χέρι μιας άλλης κοπέλας, της Fern (την οποία παίζει η Jacqueline Joe).

https://twitter.com/i/status/1435334849578127360

Ο παραγωγός της σειρά, Simon Bennett, έγραψε στο Twitter ευχαριστώντας τους θαυμαστές των Power Rangers για όλη τη στήριξη στην Izzy.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την αντίδραση του κόσμου στο επεισόδιο 13 των Power Rangers #dinofury, που μόλις προβλήθηκε στη Γαλλία», έγραψε ο Bennett στο Twitter. «Πραγματικά ανυπομονώ να παιχτεί και στις ΗΠΑ».

«Σας διαβεβαιώνω, ότι δεν ήταν κόλπο μάρκετινγκ», έγραψε σε άλλο tweet, απαντώντας σε έναν χρήστη που υποστήριξε ότι δεν ήταν παρά ένα κόλπο με στόχο την προβολή. «Και ναι, [έχουμε] καθυστερήσει».

 




Δες και αυτό!