ABBA: Ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο | Δύο νέα κομμάτια ήδη κυκλοφόρησαν

03/09/2021
από
ABBA
ABBA

Οι ABBA επανενώθηκαν επίσημα για τον νέο της δίσκο που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου. Οι ABBA την Πέμπτη το βράδυ (2 Σεπτεμβρίου) κυκλοφόρησαν το πρώτο τους μουσικό κομμάτι, μετά από 40 χρόνια και ανακοίνωσαν ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ, με τίτλο «Voyage», και state-of-the-art virtual συναυλίες στο Λονδίνο.

Η σουηδική ποπ μπάντα, της οποίας το τελευταίο άλμπουμ, «The Visitors», κυκλοφόρησε το 1981, αποκάλυψε δύο νέα κομμάτια, το «I Still Have Faith In You» και το «Don’t Shut Me Down», καθώς αποκάλυψε ότι το 9ο στούντιο άλμπουμ τους, που θα αποτελείται από 10 πρωτότυπα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν στις 5 Νοεμβρίου.

Οι ABBA, οι οποίοι εκτιμάται ότι έχουν πουλήσει μεταξύ 150 και 385 εκατομμυρίων σε όλον τον πλανήτη, έγιναν παγκοσμίως γνωστοί μετά τη νίκη τους στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1974 και είναι πιο γνωστοί για επιτυχίες όπως «The Winner Takes It All», «Take a Chance On Me» »και «Thank You For the Music.»

Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1982, αλλά η μουσική του συγκροτήματος παραμένει πανταχού παρούσα, δημιουργώντας ένα επιτυχημένο Broadway and West End μιούζικαλ το Mamma Mia!

 




Δες και αυτό!