Γκέι άνδρας ρίσκαρε να προειδοποιήσει κοπέλα για τον άνδρα που ήταν μαζί της

19/08/2021
από
γκει άνδρας

Η ιστορία μιας γυναίκας για το ανησυχητικό ραντεβού της και το σημείωμα που της άφησε ένας καλός γκέι άνδρας έγινε viral στο Twitter.

Η γυναίκα έγραψε στο Twitter, για ένα πρόσφατο ραντεβού για καφέ που είχε, με έναν άντρα. Περιέγραψε, επίσης, τη στιγμή που ένας καλός γκέι άντρας της έδωσε -με τρόπο- ένα σημείωμα, που την προειδοποιούσε να «τρέξει» προτού να είναι αργά.

«Είχα πάει για καφέ με έναν άντρα χθες», έγραψε. «Όταν πήγε στο μπάνιο, ο γκέι που καθόταν πίσω μου, μου έδωσε αυτό το σημείωμα.»

Το σύντομο σημείωμα, γραμμένο στο πίσω μέρος μιας απόδειξης, έγραφε: «Πάρα πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε. Να είσαι ασφαλής κορίτσι.»

Αρκετοί άρχισαν να αναρωτιούνται ποιες ήταν οι «κόκκινες σημαίες» στο ραντεβού της, που ο γκέι άνδρας μπόρεσε να ακούσει. Σε ένα tweet που ακολούθησε, η γυναίκα εξήγησε ότι είχε πολλές αμφιβολίες για το ραντεβού και συγκρούστηκαν σε διάφορα θέματα, χωρίς όμως να επεκταθεί.

Η γυναίκα πρόσθεσε σε ένα άλλο tweet ότι όντως αναγνώρισε κι η ίδια τις κόκκινες σημαίες, αλλά δεν κινδύνευσε και έτσι έμεινε, επειδή «φυσικά έπρεπε να συζητήσω μαζί του.»

Όμως, επιβεβαίωσε, αυτό που κατάλαβε και όλο το διαδίκτυο, ότι «δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού» μεταξύ της ίδιας και του ανώνυμου άντρα.

«Εκτίμησα πολύ αυτό το σημείωμα, και πρόσθεσε μερικά γέλια στη βραδιά μου», είπε.

«Τον άκουσες τελικά; Γιατί αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα τους άνδρες, είναι οι γκέι άνδρες», έγραψε ένα άτομο στο twitter.

Ένα άλλο άτομο είπε: «Δε σου λέω να τον πιστέψεις αδελφή μου αλλά… Πίστεψέ τον!» 




Δες και αυτό!