Στρέιτ άνδρες «προσποιήθηκαν ότι ήταν γκέι ζευγάρι για να βιάσουν» κοπέλες

16/08/2021
από
Αυστραλία, σεξουαλικη κακοποίηση, βιασμός
Πηγή: WA POLICE

Δύο στρέιτ άντρες συνελήφθησαν στην Αυστραλία, αφού προσποιήθηκαν το γκέι ζευγάρι για να παρασύρουν μια γυναίκα στην τουαλέτα και να τη βιάσουν.

Ο 29χρονος Alberto Nicoletti, και ο 36χρονος Vincenzo Mineo, εμφανίστηκαν στο Ειρηνοδικείο Perth, της Αυστραλίας, την Πέμπτη (12 Αυγούστου), σύμφωνα με το WA Today.

Alberto Nicoletti
Alberto Nicoletti

Η επιβιώσασα είπε στην αστυνομία ότι στις 14 Μαρτίου 2021, οι άνδρες την κάλεσαν σε δημόσια τουαλέτα δίπλα στην παραλία για να κάνουν χρήση κοκαΐνης, αφού τη συνάντησαν σε ένα μπαρ που ονομάζεται The Lookout στο προάστιο του Perth, στο Scarborough.

Οι άνδρες την έκαναν να πιστέψει ότι ήταν ένα γκέι ζευγάρι, είπε, αλλά ισχυρίστηκε ότι μόλις μπήκαν στις τουαλέτες, τη βίασαν. Μία κάμερα τους κατέγραψε να βγαίνουν από την τουαλέτα.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι πήγαν σε διαφορετικό μπαρ μετά την επίθεση και επιτέθηκαν σε άλλες δύο γυναίκες το ίδιο βράδυ.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι ντετέκτιβ της ομάδας σεξουαλικής επίθεσης επικοινώνησε, ότι κι άλλες γυναίκες φέρονται να έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τους ίδιους άνδρες.»

Ο Alberto Nicoletti κατηγορείται από την αστυνομία για σεξουαλική επίθεση σε έξι γυναίκες σε διάστημα πέντε ετών.

Ο Vincenzo Mineo έχει κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο άλλων γυναικών.

WA POLICE

Ο Alberto Nicoletti κατηγορείται ότι έχει μακρά ιστορία σεξουαλικής επίθεσης γυναικών. Αντιμετωπίζει δέκα κατηγορίες για φερόμενη σεξουαλική επίθεση, σε έξι διαφορετικές γυναίκες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η αστυνομία είπε ότι τα θύματά του ήταν όλα γύρω στα 20 και ήταν μεθυσμένα κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, περιγράφοντας τον Nicoletti, ιδιοκτήτη εστιατορίου, ως οπορτουνιστή δράστη.

Σε μια περίπτωση, κατηγορείται ότι παρουσιάστηκε ως οδηγός της Uber για να παρασύρει μια γυναίκα στο αυτοκίνητό του, και σε μια άλλη φέρεται να προσέφερε να μεταφέρει μια τραυματισμένη γυναίκα, αλλά τη βίασε στο σπίτι της.

Nicoletti αρνήθηκε την εγγύηση, και παραμένει υπό κράτηση, ενώ ο Mineo βρίσκεται σε κατ’ οίκον κράτηση.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!