O εκφωνητής του Halo σε Cameo βίντεο για τα τρανς δικαιώματα

05/08/2021
από
Halo, Cameo, τρανς δικαιώματα

Σε ένα νέο Cameo βίντεο, ο Jeff Steitzer, ο εκφωνητής του απίστευτα δημοφιλούς franchise βιντεοπαιχνιδιών Halo, αφιέρωσε ιδιαίτερο χρόνο για να μιλήσει υπέρ των τρανς δικαιωμάτων.

«Πρέπει να πω ότι έχω υπάρξει εδώ για αρκετό καιρό. Είμαι αρκετά μεγάλος, θα γίνω εβδομήντα τον ερχόμενο Νοέμβριο και έχω δει πολλά», είπε. «Και ο αγώνας των τρανς ατόμων μου θυμίζει τόσο πολύ όλους τους άλλους αγώνες στους οποίους έχω γίνει μάρτυρας όλα αυτά τα χρόνια που έζησα.»

Στη συνέχεια μίλησε για το κίνημα των Πολιτικών Δικαιωμάτων, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τα δικαιώματα των Λατίνων και των Ασιατών στην Αμερική και άλλων.

«Και τώρα, βλέπω τρανς ανθρώπους σαν εσάς, που ουσιαστικά δε θέλουν τίποτα περισσότερο από το να μπορούν να απολαμβάνουν την ισότητα. Κι έτσι χαίρομαι που το λέω «Τρανς Δικαιώματα!» Ελπίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσάς, για όλους εμάς, σύντομα, και θα ήθελα να πω εν κατακλείδι, σε όλους τους τρανς ανθρώπους, σε όλους τους φίλους σας, και σε εσάς, είστε όλα απίστευτα!»

Η χρήστρια που δημοσίευσε το Cameo, @tanisthelesbiab ήταν πολύ χαρούμενη. Σε ένα tweet που ακολούθησε, πρόσθεσε: «Κλαίω πραγματικά γι’ αυτό το βίντεο του εκφωνητή, που λέει όλα αυτά, είναι τόσο γαμάτο να ξέρεις ότι είναι ακόμα πιο badass.» 

Ο επίσημος λογαριασμός του Xbox, μάλιστα, σχολίασε επίσης: «έχει απόλυτο δίκιο.» 




Δες και αυτό!