act4varimpompi: Συντονισμός εθελοντικών δράσεων και δωρεών

04/08/2021
από
act4varimpompi, εθελοντές, δωρεές, βοήθεια
act4varimpompi

Το act4varimpompi έχει αναλάβει από χθες τον συντονισμό των εθελοντικών δράσεων και δωρεών, για τη βοήθεια των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές που μαίνονται.

Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Instagram με το όνομα act4varimpompi, συντονίζονται δράσεις, αναρτώνται τα είδη πρώτης ανάγκης, ζητούνται και προσφέρονται εθελόντριες/εθελοντές για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, όπως η φιλοξενία ανθρώπων, ή κατοικιδίων ζώων, ζητούνται και προσφέρονται επαγγελματίες προς οποιαδήποτε στήριξη, όπως μεταφορά με οχήματα, η προσφορά αγαθών, η διάθεση χώρων, οι υπηρεσίες υγείας, κτλ.

Αν θέλετε να προσφέρετε ή να ζητήσετε βοήθεια ακολουθήστε τον λογαριασμό, και δείτε τις αναρτήσεις και τα stories, ώστε να προσφέρετε συντονισμένα και με συνέπεια.

Όπως σημειώνεται:

“Όλες οι ανάγκες αναρτώνται άμεσα στις ιστορίες μας. Για την ώρα υπάρχει πληρότητα σε αγαθά και τρόφιμα από όσο γνωρίζουμε. Ότι δράση οργανωθεί θα γίνει έγκαιρη έκκληση, ώστε να βοηθήσει ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί.” 

Την ίδια στιγμή ζητούν ψυχραιμία σε ότι αφορά στη συλλογή προϊόντων, καθώς στις φωτιές στο Μάτι μαζεύτηκαν εκατοντάδες τόνοι τροφίμων, όπως αναφέρουν, και τα περισσότερα έμειναν σε αποθήκες και χάλασαν. Από αύριο αναμένεται να γίνει ο πρώτος απολογισμός και θα καταγραφούν οι ανάγκες, οπότε, θα αναρτηθεί αντίστοιχη λίστα και σημεία διανομής.

act4varimpompi

 


SOS: Εύβοια

Πριν από λίγο αντίστοιχο προφίλ δημιουργήθηκε και για την Εύβοια, act4evoia.




Δες και αυτό!