Η απάντηση της Φώτη σε ομοφοβικούς γονείς μέσω του TikTok

03/08/2021
από
Φώτη Boecherer
Φώτη Boecherer

Η Φώτη Boecherer από την Ελβετία, πολύ δραστήρια στο TikTok και στο Instagram, απάντησε σε ομοφοβικούς γονείς, με τον δικό της τρόπο. Η Φώτη υπενθυμίζουμε, ότι έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4.

Πριν δύο μέρες, λοιπόν, ανέβασε μία ανάρτηση στο TikTok, σχετικά με το ζήτημα που απασχόλησε τη ΛΟΑΤΚΙ+ ελληνική κοινότητα τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, αναφορικά με τις ομοφοβικές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα.

Θυμίζουμε ότι ο υπουργός σε συζήτηση για τη συνεπιμέλεια είχε δηλώσει τότε:

«Βασικός γνώμονας, το συμφέρον του παιδιού. Τίποτα παραπάνω. Και το κάνουμε ακριβώς γιατί όλες οι επιστημονικές μελέτες κατατείνουν στο γεγονός ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων, είναι παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε μια δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, είναι παιδιά που δεν αντιμετωπίζουν πολλά ή ιδιαίτερα ψυχολογικά προβλήματα και είναι παιδιά τα οποία μπορούν να αντιμετωπίζουν με πολύ μεγαλύτερη ευκολία τις δυσκολίες της ζωής».

Με την ανάρτησή της, λοιπόν, απαντούσε στον υπουργό για τα λεγόμενά του με τον εξής τρόπο:

«Ποια ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι επικίνδυνα άνθρωπέ μου; Όλα αυτά τα “κανονικά” ζευγάρια που εσύ βλέπεις γεννήσανε τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς, της Καρολάιν, της Δάφνης, της Ελένης, και της κάθε Ελένης, τι κάθεσαι και λες επικίνδυνε άνθρωπε; Επικίνδυνε! Όταν κλείνουν αυτές οι πόρτες εσύ ξέρεις τι γίνεται εκεί μέσα, σε εκείνα τα -όπως λες- “φυσιολογικά” ζευγάρια; Αυτά τα ζευγάρια ποιος τα μεγάλωσε; Δυο άνδρες; Δυο γυναίκες; Ποιος; Κάθεσαι και λες τέτοιες βλακείες και υπάρχεις ακόμη σε μία θέση. […] Είναι δυνατόν; Όταν ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι είναι μαζί αγαπιέται. Τα άλλα ζευγάρια ρώτα να σου πουν γιατί είναι μαζί.» 

https://www.tiktok.com/@fotiboecherer/video/6991403965527117061?lang=el-GR&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6891230117613684229

Σε πολλούς -ομοφοβικούς και τρανσφοβικούς- γονείς, όμως, η τοποθέτησή της δεν άρεσε, και όπως φαίνεται ξεκίνησαν να κατακλύζουν τα προφίλ της με σχόλια και μηνύματα υβριστικά και κακοποιητικά.

Σε αυτούς τους γονείς απάντησε ως εξής:

«Πολύ θαρραλέοι είστε όλοι καλέ! Ελάτε στο Instagram και συνεχίστε να βρίζετε όσο θέλετε να βρίζετε! Τα δικά σας τα παιδιά με στέλνουν μήνυμα μέσα στη νύχτα και απειλούν θα πάθω, και θα αυτώσω, και δε μπορώ, και πνίγομαι, και κάνω, και ράνω… Που τα μεγαλώνετε ένας άνδρας και μία γυναίκα. Και σταματήστε αυτήν την ηλίθια βλακεία, που κάθε λίγο και λιγάκι ένας γαμάει και κάνει. Οι ομοφυλόφιλοι δε γαμιούνται, έρωτα κάνουν γιατί αγαπιούνται! Βαρέθηκα, βαρέθηκα, ειλικρινά πνίγομαι, πνίγομαι!

Και τάζετε στα παιδιά σας, “θα έχεις ένα λαμπρό μέλλον”, “κι εγώ θα κάνω για σένα αυτό, κι εκείνο, και πληρώνω, και κάνω κι αυτό…” Σωωώπα! Ένα λαμπρό μέλλον θέλει το παιδί σου από εσένα; Αυτό θέλει;

Αγάπη, αποδοχή, κατανόηση, αγκαλιά, φιλί, και τον δρόμο του θα τον βρει!

Μάθε στο παιδί σου να περπατάει ίσιο, να χαίρεσαι, να σέβεται τον εαυτό του, αλλά σεβάσου το κι εσύ! Κι όταν σας λέω εγώ, ότι πρώτοι θύτες των παιδιών σας είστε εσείς, έρχεστε στο Instagram και με βρίζετε. Να με βρίσετε, όσο θέλετε. Ούτε με νοιάζει!» 

https://www.tiktok.com/@fotiboecherer/video/6991438376050248966?lang=el-GR&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6891230117613684229




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!