Φρικτή δολοφονία κουήρ γυναίκας και του σκύλου της, ενώ περπατούσαν σε πάρκο στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Η 40χρονη Katherine Janness περπατούσε με τον σκύλο της Bowie στο πάρκο Piedmont της Ατλάντα την Τετάρτη (28 Ιουλίου). Οι άγνωστοι δράστες μαχαίρωσαν θανάσιμα, τόσο τη γυναίκα, όσο και τον σκύλο της, και εξαφανίστηκαν.

Η Janness είχε πει στη σύζυγό της, Emma Clark, ότι θα έβγαινε για μια μικρή βόλτα. Ώρες αργότερα, όταν δεν είχε επιστρέψει, η Clark παρακολούθησε το κινητό της Janness και βρήκε το σώμα της γυναίκας της, μαζί με το σκυλί τους, στο πάρκο.

Η αστυνομία της Ατλάντα διερευνά την ανθρωποκτονία, αλλά δεν έχει ύποπτους, και δεν έχει καταλήξει σε κάποιο κίνητρο. Προσφέρει 10.000 δολάρια ανταμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αρχές μοιράστηκαν μια εικόνα της Janness πριν από το θάνατό της, ενώ διέσχιζε μια διάβαση υπερηφάνειας ουράνιου τόξου.

Ο αναπληρωτής αρχηγός αστυνομίας, Charles Hampton, χαρακτήρισε τη σκηνή της δολοφονίας ως «φρικτή» όταν μίλησε στο WSB.

Η σύζυγος της Katherine Janness, Emma Clark, έγραψε στο Facebook την Τετάρτη (28 Ιουλίου):

«Σήμερα έχασα την αγάπη της ζωής μου και το μικρό μου αγόρι. Ήταν τραγικό. Ήταν το πιο έξυπνο, ευγενικό, ταπεινό, και όμορφο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Ήθελα να περνάω κάθε δευτερόλεπτο μαζί της. Ήταν η πιο γλυκιά και πιστή σύντροφος. Η καρδιά μου είναι πολύ ραγισμένη, ο κόσμος μου δε θα είναι ποτέ ο ίδιος. Ευχαριστώ όλα τα άτομα που βρέθηκαν κοντά μου. Το εκτιμώ πραγματικά.»

Η Janness ήταν μέλος της τοπικής εταιρείας Whole World Improv Theatre, της οποίας ένα μέλος της έγραψε στο Facebook:

«Η Katie ήταν φίλη με όλα τα άτομα στο Whole World και ένας από τους πιο cool και αβίαστα σκληροτράχηλους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αυτό που συνέβη σε αυτήν και στον σκύλο της είναι αποκαρδιωτικό και τρομακτικό.»

Μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για να βοηθηθεί η οικογένειά της με το κόστος που σχετίζεται με το θάνατό της έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα περισσότερα από 40.000 δολάρια.