Η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε σεξιστικά και κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή της και για την ηλικία της, επειδή απλά έβγαλε story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ.

Χθες, ανέβασε δύο stories δείχνοντας πώς φτιάχνει παγωτό από φρέσκα φρούτα στο σπίτι της. Σε ένα από αυτά τη βλέπουμε να απολαμβάνει σπιτικό παγωτό με γεύση κεράσι, στην άνεση του σπιτιού της, προφανώς χωρίς μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα.

Στα επόμενα stories, όμως, ανέβασε κακόβουλο και σεξιστικό σχόλιο από κάποιο άτομο που την ακολουθεί, το οποίο να της λέει: “Πώς σκατογέρασες έτσι;;;;”  Κι ενώ τον ενημερώνει ότι του απάντησε δημόσια μέσω του story της ότι “Αυτός, θα παντρευτεί κάποια γυναίκα…και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει” ο ίδιος συνέχισε: “Θα φας και τη Μενεγάκη σε λίγο. Θα φαίνεσαι σαν τη μάνα της…” 

Ο “Γρηγόρης”, σύμφωνα με τα λεγόμενά της Μελέτη, όταν είχε το story της, με “το φινετσάτο σχόλιό του”, φαίνεται ότι “κατέβασε τη φωτογραφία του προφίλ του, προφανώς από ντροπή. Πέρα από το σχόλιό του, η κίνηση να “κρυφτεί” είναι ακόμη ένας λόγος για να μη γίνεις, αν είσαι άνδρας σαν τον Γρηγόρη.” 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελέτη, δέχεται τέτοια σχόλια. Προ ημερών είχε ανεβάσει μία ανάρτηση στο Instagram με αναφορά σε σχόλια που δέχεται συχνά δίνοντας μία σαφή απάντηση:

«Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?»
Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες.
Απαντάς; Θα με ρωτήσετε.
Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή.
Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά ευχομαι να ομορφαίνουν κ σ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…
Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, κ σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!
Καλό σκ!!! #weekend #mood #frenchnose #nomakeup #nofilter #loveyourself

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)


Γράφει η Κλεοπάτρα Οικονομίδου