Lesbian night @blue train

25/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Friday I am in Love with Women

Κάθε Παρασκευή βράδυ το Lesbian.Gr ζωντανεύει τις επιθυμίες σας

Επιστρέψαμε, σε ακόμα καλύτερη νύχτα. Δελεάζουμε τις Παρασκευές με τις διαθέσεις μας και την ενέργεια μας. Τώρα που ο καιρός μας προσκαλεί, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή παρέα. Στο γνωστό μας «σημείο συνάντησης» όλο το virtual LesbianGR ξεχύνεται, γνωρίζεται, φλερτάρει. Κάθε Παρασκευή (έναρξη 25 Μαρτίου) από νωρίς το βράδυ μέχρι νω…ρίς το πρωί, μετατρέπουμε σε ένα μεγάλο chat room τον χώρο του Blue Train.

Όλες εκείνες οι «αγγελίες γνωριμιών» που βιάζονται, όλες εκείνες που δεν απαντήθηκαν, όλες εκείνες που καν δεν γράφτηκαν ποτέ, συναντιούνται Κάθε Παρασκευή, με μουσικές, ποτάκι, προβολές, happenings. Κάθε Παρασκευή βράδυ δεν γράφω το nick name μου αλλά βγαίνω και δείχνω την διάθεση μου και ανυπομονώ να διαλέξω και να πέσω πάνω στην «απάντηση» που πάντα ονειρευόμουνα. Κάθε Παρασκευή βλέπω ένα ζωντανό chat room, του χαμογελάω, επιλέγω με εικόνα και λόγο τα prive μου, τα κερνάω ποτό, τους αφιερώνω ένα αληθινό φιλί ή ένα τραγούδι. Φορώ το nick name μου και όχι αυτό εμένα. Καρφώνω με το βλέμμα μου εσένα και όχι το nick name σου.

Ο καιρός «άνοιξε» ακολουθήστε τον. Εμείς έχουμε βάλει τα καλύτερα «αρώματα» και προσκαλούμε ΟΛΕΣ τις ηλικίες και επιθυμίες σε ένα «ανοιχτό», όμορφο, φιλικό περιβάλλον, πάντα με την εγγύηση του LesbianGR.

Τα λέμε από κοντά την Παρασκευή, είσοδος ελεύθερη.

Blue Train
Κωνσταντινουπόλεως 84, Γκάζι




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!