Η επιστροφή της Thalia

22/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

 

Με νέο album επιστρέφει μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας η Λατίνα καλλονή  Thalia. Με τον Walter Afanasieff (Celine Dion, Mariah Carey ) και τον Tommy Mottola (Jennifer Lopez,Shakira , Michael Jackson) στο τιμόνι της παραγωγής θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ένα πολλά υποσχόμενο δίσκο με τις συνεργασίες των Robbie Williams και Michael Buble να  ‘’κλείνουν το μάτι’’ τόσο σε εμάς όσο και στα charts.

‘’Τα τελευταία χρόνια άλλαξε τελείως η προοπτική μου για την ζωή και αυτό αντανακλάτε σε κάθε κομμάτι αυτού του δίσκου. Βίωσα την ζωή και τον θάνατό, την μοναξιά και την φιλία, το φως και το σκοτάδι, την ευτυχία και την μελαγχολία. Η ηχογράφηση αυτού του άλμπουμ ήταν πραγματική κάθαρση για εμένα. ‘’ ανάφερε η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στην Associated Press.’’ Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο αναζωογονητικό, παθιασμένο και σημαντικό άλμπουμ της καριέρας μου’’.

Η Thalia σύμφωνα με την AMPROFON  είναι η πιο εμπορική Μεξικάνα καλλιτέχνης όλων των εποχών με πωλήσεις άνω των 40,000,000 παγκοσμίως. Αυτή της η επιτυχία φαίνεται να αναγνωρίζεται αφού ήδη ανακοινώθηκε πως το 2013, θα λάβει  το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood. Έχει φιλοξενηθεί 9 φορές στην λίστα με τους πιο όμορφους ανθρώπους του περιοδικού ‘’People’’ ενώ δεν μπορούμε να μην σας αναφέρουμε πως έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο Guinness  ως η τραγουδίστρια με τις περισσότερες υποψηφιότητες (13) σε βραβεία σε μια βραδιά. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε η συνεργασία της με τον Tony Bennett για το τραγούδι ‘’The way you look tonight’’ που θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του ‘’Viva: Duets’’.

To νέο album της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας ‘’Habitame Siempre’’ (Μέσα μου για πάντα) κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου από την Sony Music.   Tο πρώτο single ‘’Manias’’  ακούγεται ήδη.

Υ.Γ  Καταλάβατε ότι την λατρεύω, σωστά ;




Δες και αυτό!