Πρώην δάσκαλος οδηγείται στη φυλακή επειδή αφόδευε στον κήπο γκέι ζευγαριού

27/07/2021
από
Jerry Detrick
Jerry Detrick

Ο ίδιος αναφέρει ότι το έκανε, επειδή είναι «υποστηρικτής του Trump» και το γκεί ζευγάρι υποστηρίζει τον Biden. Αναφέρει ότι είναι απλά φανατικός. Ο δικαστής αποφάσισε τη φυλάκισή του.

Ένας συνταξιούχος δάσκαλος θα περάσει 20 μέρες στη φυλακή, επειδή επανειλημμένα αφόδευε και κατουρούσε στην αυλή των γειτόνων του για χρόνια.

Jerry Detrick
Jerry Detrick

Το όνομα του δράστη είναι Jerry Detrick και αναφέρει ότι όλα αυτά τα έκανε για λόγους πολιτικής διαφωνίας μεταξύ της υποστήριξης των υποψήφιων τότε προέδρων των ΗΠΑ. Η ίδιος δηλώνει ότι η «κακοποίηση» ξεκίνησε όταν έγινε Πρόεδρος ο Obama και απλά δηλώνει φανατικός του Trump.

Το περιστατικό συνέβη το Greenville του Οχάιο. Όταν ο Matthew Guyette είδε τον  Detrick  στις 3π.μ. να καταλήγει στους θάμνους κατά μήκος του κήπου του, κάλεσε την αστυνομία. Ο Detrick   ομολόγησε ότι έχει προβεί στην πράξη «πολλές φορές».

Ο Guyette δημοσίευσε στο Facebook ότι οι αρχές συνέλαβαν επιτέλους «τον άντρα που αφόδευε στη μπροστινή αυλή μας τα τελευταία δέκα χρόνια». Δήλωσε ότι ο Detrick  πάντα χρησιμοποιούσε «τρεις ή τέσσερις τσαλακωμένες χαρτοπετσέτες για να καθαριστεί.»

«Αυτή ήταν η ένδειξη ότι είχα έναν «επισκέπτη», έγραψε. «Επειδή βρισκόταν στην άκρη της μπροστινής αυλής στους θάμνους και σε κατάφυτο σημείο, συχνά δεν το βλέπαμε εκτός από αυτές τις χαρτοπετσέτες.»

Ενώ τα πράγματα ήταν ήσυχα για μήνες, οι χαρτοπετσέτες άρχισαν να εμφανίζονται ξανά στην αυλή πρόσφατα.

Ο Detrick με διαταγή υποχρεώθηκε να συντάξει ένα κείμενο συγγνώμης προς στους άντρες και θα εκτελέσει 30 ώρες κοινοτικής υπηρεσίας. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 232 δολαρίων.

Στην επιστολή της συγγνώμης του, ο Detrick τόνισε ότι δεν ήξερε ότι οι άντρες ήταν γκέι ζευγάρι.

«Συνειδητοποιώ ότι τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να αισθάνονται εξαιρετικά άσχημα για το πώς θα γίνουν αποδεκτά στις κοινότητες στις οποίες ζουν», έγραψε. «Επιτρέψτε μου να πω ότι δεν ήξερα ότι ήσασταν γκέι. Ήξερα ότι είστε με τους Δημοκρατικούς. Είμαι Ρεπουμπλικανός.»

«Κανείς δεν πρέπει να ζει σε μία κοινότητα και να φοβάται τους γείτονές του», συνέχισε. «Η ψυχική πτυχή του να μην ξέρετε ποιος σας κάνει αυτά τα κακά πράγματα και για ποιο λόγο είναι πολύ εξαντλητικό και πιθανώς πολύ αγχωτικό.»

«Ελπίζω στο μέλλον να βρείτε τη δύναμη στην καρδιά σας να με συγχωρέσετε.»




Δες και αυτό!