Δολοφόνησαν έφηβο, τον σύντροφό του, τη μητέρα του και την κοπέλα της

27/07/2021
από
Jeff Garla, Ami Hickey, Amanda Bain, και John Clinton

Σε ραντεβού μέσω του Grindr, οι τρεις δράστες σκότωσαν έναν έφηβο, τον σύντροφό του, τη μητέρα του και την κοπέλα της, στην προσπάθειά τους να κλέψουν ένα όπλο από το Τέξας, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Ο 20χρονος Jesse Pawlowski, ο 37χρονος Billy Phillips, και ο 21χρονος Dylan Welch, 21 ετών, αναγνωρίστηκαν και κατηγορούνται για τη μαζική δολοφονία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο New Summerfield, μια μικρή πόλη νοτιοανατολικά του Ντάλας, στην επαρχία Cherokee των ΗΠΑ.

δολοφονία, Τεξάς
Dylan Welch, Jesse Pawlowski και Billy Phillips

Όμως, τρόμος πλημύρισε τη μικρή κοινότητα, όταν στις 20 Ιουλίου ανακαλύφθηκαν οι σοροί του 18χρονου John Clinton, του 47χρονου συντρόφου του, Jeff Garla, της 39χρονης μητέρας του, Ami Hickey, και της 39χρονης συντρόφου της, Amanda Bain.

δολοφονία, Τέξας
Jeff Garla, Ami Hickey, Amanda Bain, και John Clinton

Το ζευγάρι των Clinton και Garla συναντήθηκαν με τους δράστες μέσω του Grindr

Οι Clinton και Garla, (ο δεύτερος καθηγητής πανεπιστημίου), είχαν γνωρίσει τον 20χρονο Pawlowski μέσω του Grindr και έκαναν σεξουαλική σχέση μαζί του, ανέφερε ο Σερίφης της κομητείας Cherokee Brent Dickson, στο AP.

Σύμφωνα με τις βεβαιώσεις ενός κρατικού επιμελητή, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού, συνειδητοποίησε ότι είχαν πολλά πυροβόλα όπλα – οπότε ο Pawlowski, ο Phillips, και ο Welch σχεδίαζαν να τα κλέψουν.

Στις 19 Ιουλίου, ο Pawlowski φέρεται να μπήκε στο σπίτι, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, προσποιούμενος ότι ήθελε να αγοράσει ένα πιστόλι από το ζευγάρι, όμως, ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Όταν ο Phillips και ο Welch έφτασαν στο σημείο, ο Pawlowski και ο 18χρονος Clinton συναντήθηκαν στον δρόμο, έγραψε ο χωροφύλακας Nicholas Castle.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο Phillips άρπαξε το πιστόλι και πυροβόλησε τον Clinton στο πίσω μέρος του κεφαλιού πριν πυροβολήσει και τα άλλα τρία θύματα, ισχυρίστηκε ο Pawlowski.

Η μητέρα του Pawlowski, αντίθετα, ισχυρίστηκαν οι αρχές, ότι είπε στους ερευνητές ότι ο γιος της είπε ότι εκείνος «πυροβόλησε τρία άτομα» και ο Phillips «πυροβόλησε ένα.»

Στη συνέχεια, οι τρεις άντρες έκλεψαν δύο όπλα, και ο Pawlowski είπε στους ανακριτές ότι εκείνος πήρε το κλειδί για το αυτοκίνητο του Garla, από την τσέπη του Clinton.

Ο Phillips και ο Welsh αμφισβήτησαν την εμπλοκή τους στους πυροβολισμούς και στην κλοπή, πρόσθεσε η ένορκη δήλωση, με τον Phillips να ισχυρίζεται ότι προέτρεψε τον Pawlowski να «απαλλαγεί» από τα κλεμμένα όπλα και από το αυτοκίνητο.

Όλοι οι άντρες παραμένουν στη φυλακή της κομητείας του Cherokee με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων έκαστος.

Για εκείνα τα άτομα που γνώριζαν τα θύματα, οι δολοφονίες τα έχουν αφήσει βαθιά κλονισμένα, καθώς προσπαθούν να κρατήσουν τις αναμνήσεις των φίλων τους, των συμμαθητών τους, των συναδέλφων τους, ζωντανές.

«Είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, ελάφρυνε πάντοτε κάθε κατάσταση στην οποία ήμασταν μέρος», δήλωσε ο φίλος του Garla, Kevin Fritze στο 7KLTV. «Ήταν το φως στο δωμάτιο, εκείνος στον οποίο όλοι θα στρέφονταν, γι’ αυτό του το χαμόγελο, για το γέλιο του.» 




Δες και αυτό!