“Δε θα αργήσει η στιγμή που θα τα ξαναπούμε όλ@ μαζί στους δρόμους…”

Mε δεδομένη τη δύσκολη και ασαφή κατάσταση που ζούμε και έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το “Αυτό που μας ενώνει”, το φετινό Athens Pride γέμισε το καλοκαίρι μας με μια πολύχρωμη βδομάδα (Athens Pride Week), η οποία ολοκλήρωσε τις εργασίες της εχθές το βράδυ.

Από τις 18 -25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν αρκετές καλοκαιρινές εκδηλώσεις, ενώ από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, ο κόσμος είχε ξανά τη δυνατότητα να συνομιλήσει με συλλογικότητες και ατομικότητες της ΛΟΑΤ+ κοινότητας, στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Λίγο πριν το κλείσιμο των εκδηλώσεων, μάλιστα, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας του Athens Pride, άνοιξαν συμβολικά την (ανανεωμένη) σημαία Υπερηφάνειας, δίνοντας την υπόσχεση ότι “δε θα αργήσει η στιγμή που θα τα ξαναπούμε όλ@ μαζί στους δρόμους”.

Φωτογραφίες: Antivirus Magazine & Athens Pride

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!