Το City Drive-In της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο γιορτάζοντας το Pride με δύο ταινίες

21/07/2021
από

Το City Drive-In της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο γιορτάζοντας το Pride σε συνεργασiα με το Athens Pride σε καινούργιο χώρο μια ανάσα από το κέντρο της πόλης.

Το Cίty Drive in/Lunar Space κατεβαίνει στην Πειραιώς στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικού Κόσμου (Πολυκράτους 6-υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου) και σας περιμένει να τραβήξετε χειρόφρενο στο άγχος της καθημερινότητας και να πατήσετε γκάζι στο γέλιο και τη διασκέδαση. Μέσα στο κέντρο της πόλης στην Πειραιώς μία όαση δροσιάς και φρεσκάδας υποδέχεται εσάς και την παρέα σας προσφέροντας σας μαγικές καλοκαιρινές βραδιές. Στο χώρο που φιλοξενεί την μεγαλύτερη οθόνη της Ευρώπης διάστασης 15 μέτρων και υπερσύγχρονα μέσα προβολής, το City Drive in προσφέρει την απόλυτη ευκρίνεια στην προβολή και εμπειρία θέασης σε υπαίθριο σινεμά. Απολαύστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σύγχρονου και κλασικού κινηματογράφου μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

120 Χτύποι το Λεπτό | 120 Beats Per Minute
Παρίσι, αρχές δεκαετίας 1990. Μια ομάδα νεαρών ακτιβιστών προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη θεραπεία ενάντια σε μια άγνωστη, όσο και θανατηφόρα ασθένεια. Ο στόχος τους είναι τα φαρμακευτικά εργαστήρια που ενδεχόμενα περιέχουν κάποιες μορφές θεραπείας, μαζί με σύνθετες άμεσες ενέργειες, πάντα υπό την ελπίδα να σώσουν ζωές αυτής και των επόμενων γενεών.

Blue Is the Warmest Colour | Η Ζωή της Αντέλ
Η Αντέλ (Adèle Exarchopolous), μαθήτρια λυκείου, 15 χρονών, ονειρεύεται να βρει τον έρωτα και αρχίζει να εξερευνά την σεξουαλική της ταυτότητα. Η σχέση της με έναν συμμαθητή της έχει άδοξο τέλος, χωρίς ποτέ να της προκαλέσει το ενδιαφέρον και την ερωτική ένταση που λαχταρά να ανακαλύψει. Η ζωή της ανατρέπεται από τη στιγμή που θα συναντήσει τυχαία μια νύχτα την Έμμα (Léa Seydoux), ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά. Μαζί θα ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση γεμάτη πάθος, αλλά και αγάπη. Η Έμμα βοηθά την Αντέλ όχι μόνο να ανακαλύψει τη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση αλλά και να προσδιορίσει τη ταυτότητα της σαν ενήλικη γυναίκα.

Ο Abdellatif Kechiche για ακόμη μια φορά μετά το “Games of Love and Chance” επιστρέφει στην εξερεύνηση της εφηβικής περιόδου και των πρώτων ερωτικών ανακαλύψεων. Η σκηνοθετική του μαεστρία, επιβεβαιώνεται στη δημιουργική διαχείριση της χρονικής διάρκειας της ταινίας, η οποία επιτρέπει όχι μόνο την εξέλιξη των χαρακτήρων, αλλά και την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων και εντάσεων.

Θα χαιρετίσει η Σοφία Κουρτίδου
Θα προλογίσουν:
Εκπρόσωποι από το Athens Pride
Εκπρόσωποι από την Θετική Φωνή και την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.
Η προβολή των ταινιών είναι δωρεάν

Πληροφορίες

Σάββατο 24/7

Εισιτήρια

www.viva.gr/tickets/cinema/pride-drive-in




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!