Athens Pride Week 2021: Αυτή την Κυριακή το stage της Τεχνόπολης θα γεμίσει χρώματα, αστεία & μουσικές

16/07/2021
από

Στο πλαίσιο του Athens Pride Week 2021 το stage της Τεχνόπολης θα γεμίσει χρώματα, αστεία και μουσικές, σε μία συμβολική νύχτα που θα μας φέρει επιτέλους κοντά. Γιατί αυτό θέλουμε να γίνει για εμάς το Athens Pride… Αυτό που μας ενώνει!

Η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δεν θα γίνεται πώληση στην Τεχνόπολη, μόνο ηλεκτρονικά! Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας άμεσα!

Προμηθευτείτε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Stand Up Comedy: “Δύσκολη Περίοδος”

H Χριστίνα Βούλγαρη είναι η λεσβία φίλη που θα ήθελες να έχεις. Και με υποδειγματική υπευθυνότητα, λύνει όλες τις απορίες. Κυρίως αυτές που κανείς δεν έχει. Μια κωμική παράσταση κατάλληλη για κάθε δύσκολη περίοδο.ωΣυμμετέχει η Αθηνά Κεφαλοπούλου.

Drag performance

Live vocal covers ξενόγλωσσων επιτυχιών/ Performer: Electra Ex

Music Performance: Nuage

Live performance με μουσικούς επί σκηνής τους Νικόλα Γουάστορ, Ιάσονα Γουάστορ και Ανδρέα Λάσσο οι οποίοι θα συνοδεύουν τη Nuâge καθ’όλη τη διάρκεια της performance. Θα παιχτούν live κομμάτια από το δίσκο sixteen hundred miles αλλά δεν θα λείψουν και γνωστές χορευτικές διασκευές.

DJ set: The All Tomorrow’s Party Girls

Οι The All Tomorrow’s Party Girls, ονόμασαν το duo με βάση τις καταβολές τους και σχεδίασαν νύχτες όπως τις ήθελαν εκείνες. Καθόλου σημασία δε είχε αν τα πάρτυ τους, ξεκινούσαν με Morrissey, συνέχιζαν με Dead Kennedys και έκλειναν με Τζένη Βάνου. Κάποτε, τους έστειλαν από το Baby’s All Right στο Williamsburg του Brooklyn της Νέας Υόρκης, πρόσκληση για DJ set. Το προηγούμενο βράδυ ήταν και οι δύο εκεί σε μια συναυλία των Detroit Cobras. Δε θα μάθουμε ποτέ τι τους είπαν και τους έπεισαν για να τις προσκαλέσουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν στις αποσκευές τους ούτε δείγμα της δισκοθήκης τους! Με μακρά θητεία σε ραδιόφωνο και αγαπημένα bars, επανέρχονται με ένα DJ set φωτιά με σκοπό η μουσική, να γίνει αυτό που μας ενώνει.

Performance: ODY ICONS

Το μουσικό πρότζεκτ ody icons μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών “WORKING OUT MY LITTLE MUSCLES #WOMLM” και “YES HALLO HI” (Στέγη Ωνάση) κάνει την πρώτη του live εμφάνιση στη σκηνή του Athens Pride. Mε ήχο ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό, ρομαντικό, αναπολογητικό. Με αναφορές από την παράδοση της ανατολικής Μεσογείου, την Avant-Pop, τα λαϊκά και τα ρεμπέτικα, από την ποίηση και την υποκουλτούρα.

Band Live: Mood Swings

Ένα καταιγιστικό live party σε ρυθμους rock’n’roll, 60s, soul και disco, σε συνδυασμο με τα original κομμάτια της Ζωής Μουράτογλου και των Mood Swings, με σκοπό να παρασυρει και το πιο απαιτητικό κοινό Rock’n’roll, 60s, soul & disco επιτυχίες σε ένα uptempo και επικίνδυνα χορευτικό live party! Η party band που ξεσηκώνει, με επιτυχίες από τα 60s, τα 70s και το σήμερα, έχοντας πλέον στις αποσκευές τους και τα single τους “Καρδιά Καφενείο” και “Στα δικά μας τα μέρη”! Ένα ταξίδι σε αγαπημένες μελωδίες από το παρελθόν και το παρόν, με κέφι, χορό, αλλά και νοσταλγική διάθεση.


Athens Pride Week: 18-25 Ιουλίου 2021, stage 18 Ιουλίου 20.00 @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων/ Ώρα Προσελεύσης 18.30 – Είσοδο Περσεφόνης

Η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δεν θα γίνεται πώληση στην Τεχνόπολη, μόνο ηλεκτρονικά! Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας άμεσα.

Ο χώρος της Τεχνόπολης είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια, υπάρχουν αναπηρικές τουαλέτες και οι σκύλοι οδηγοί και βοηθοί για ανάπηρα άτομα είναι ευπρόσδεκτοι. Ο χώρος απέχει 400 μ. Από τον σταθμό “Κεραμεικός” της γραμμής 3 του μετρό.

Θα τηρηθούν τα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ. Επιπλέον, η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στα κυλικεία και στους χώρους υγιεινής, καθώς και κατά την έξοδο από το χώρο όπως επίσης και η τήρηση αποστάσεων. Συνιστάται η χρήση αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος (70%).




Δες και αυτό!