Την Πέμπτη 8/7 στις 20:00

Η “Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου” είναι δημιούργημα των μελών της συλλογικότητας των Proud Seniors Greece ( Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ ατόμων ηλικίας 50+) μας και ως στόχο έχει μέσα από τακτικές συναντήσεις και προτεινόμενες αναγνώσεις, να δώσει την ευκαιρία στα μέλη μας να γνωριστούν καλύτερα, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις τους με σκοπό την δημιουργία επικοινωνίας με όλες τις ηλικιακές ομάδες ανθρώπων και ειδικότερα με εκείνες των μεγαλύτερων ΛΟΑΤΚΙ+ συνανθρώπων μας.

Η “Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου” είναι ανοιχτή και προσιτή για όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας η χαρακτηριστικών φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, χρώματος ή φυλής. Είναι φιλική σε όλα τα ευάλωτα υποκείμενα μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις και σεξιστικά αναχρονιστικά πρότυπα, προσφαίροντας ένα ασφαλές περιβάλλον έκφρασης.

Μέσα από την σελίδα μας αυτή στο Facebook, τα μέλη της Λέσχης μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους προτείνοντας βιβλία για ανάγνωση, τα οποία μετά θα αναλύονται σε συζήτηση στις σχετικές συναντήσεις τους.

Σας περιμένουμε με πολλές και καλές αναγνώσεις!
“Proud Seniors Greece”

(Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων Ηλικίας 50 & Άνω)