Μπήκε στην ομάδα των Ολυμπιακών και ευχαρίστησε την κοπέλα της

22/06/2021
από
Sha'Carri Richardson

Η δρομέας Sha’Carri Richardson μόλις κέρδισε μια θέση στην Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ με τη νίκη της στο σπριντ γυναικών των 100 μέτρων στον Ολυμπιακό στίβο του Oregon το σαββατοκύριακο, αλλά ήταν ένα πολύχρωμο tweet και τα πορτοκαλί μαλλιά της, που πυροδότησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Sha'Carri Richardson
Sha’Carri Richardson

Η Richardson δημοσίευσε ένα emoji ουράνιου τόξου στο Twitter και ευχαρίστησε την κοπέλα της για την επιλογή του χρώματος των μαλλιών της. Μετά τον αγώνα, η Richardson αποκάλυψε, επίσης, ότι η βιολογική της μητέρα είχε πεθάνει την περασμένη εβδομάδα και ευχαρίστησε τη γιαγιά, και την οικογένειά της, που τη μεγάλωσαν και την κράτησαν.

«Η κοπέλα μου επέλεξε πραγματικά το χρώμα», δήλωσε η Richardson στην USA Today την Παρασκευή. «Είπε ότι ήθελε να είναι τόσο δυνατό και ζωντανό [το χρώμα], όπως είμαι κι εγώ.»

H Richardson είναι ένα ανερχόμενο αστέρι του στίβου. Εκτός, όμως, από τις δυναμικές εμφανίσεις της στο άθλημα είναι, επίσης, γνωστή για τις έντονες επιλογές χρωμάτων στα μαλλιά της. Δε μιλάει δημόσια τόσο πολύ για την προσωπική της ζωή, αλλά φάνηκε να ανοίγεται λίγο περισσότερο τις τελευταίες ημέρες. Το Σάββατο το πρωί, δημοσίευσε ακόμη ένα emoji ουράνιου τόξου στο Twitter.

Ένα άτομο ανέβασε ένα screenshot ενός TikTok της Richardson, όπου αναφέρει την κοπέλα της, αν και δεν είναι σαφές εάν εκείνη είχε επιλέξει και το φωτεινό μπλε χρώμα των μαλλιών της, που είχε στο βίντεο.

Μετά τη νίκη της στον ημιτελικό το Σάββατο, η Richardson είπε ότι ήθελε απλώς να ενημερώσει τον κόσμο ότι είναι «ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ» που δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί μέχρι να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Αμέσως μετά τη νίκη της, η Richardson πήγε και αγκάλιασε τη γιαγιά της και τα άλλα μέλη της οικογένειας που παρευρίσκονταν.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την οικογένειά μου», δήλωσε η Richardson σε συνέντευξη με το NBC Sports. «Χωρίς αυτήν, δε θα υπήρχα εγώ. Χωρίς τη γιαγιά μου, δε θα υπήρχε η Sha’Carri Richardson. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα, τα πάντα μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω.»




Δες και αυτό!