Μια νεαρή λεσβία μοιράστηκε την υπέροχη αντίδραση των γονιών της στο coming out της, που το συνόδευσε με ένα κέικ υπερηφάνειας. Το βίντεό της ανέβηκε στο Tiktok και έγινε πολύ γρήγορα viral.

Η χρήστρια του TikTok @_sabrinabailey, η οποία συστήνεται ως Sab, δημοσίευσε το βίντεό της την Κυριακή (13 Ιουνίου). Το βίντεο ξεκινά με μια εικόνα ενός υπέροχου πολύχρωμου κέικ, και στην οθόνη εμφανίζεται η φράση:

«Έκανα ένα Pride κέικ για να κάνω coming out στους γονείς μου.»

Έπειτα βλέπουμε το κέικ και τους γονείς της. Ο μπαμπάς της λέει ότι το κέικ φαίνεται «ωραίο» και η μαμά της αναφωνεί ότι είναι «ένα πολύχρωμο κέικ.»

«Ναι, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μοιάζει με τη σημαία της λεσβιακής ορατότητα, ως μέρος του coming out μου, για να σας πω ότι είμαι γκέι», εξηγεί η Sab.

Η μαμά της απαντά με ενθουσιασμό ότι τα νέα είναι «υπέροχα», γεμίζει την κόρη της με φιλιά, και τη συγχαίρει που έκανε coming out. Στη συνέχεια τη διαβεβαιώνει ότι την αγαπούν, ενώ η Sab ξεσπά σε κλάματα συγκίνησης. Δέχεται οι αγκαλιές και τα φιλιά του πατέρα και της μητέρας της καθόλη την υπόλοιπη διάρκεια.

Στη συνέχεια, η μαμά της Sab λέει την πιο αξιολάτρευτη ατάκα όλων των εποχών:

«Μάντεψε τι – Λατρεύω τα μωρά που έχουν δύο μαμάδες! Αυτό είναι το καλύτερο όλων!»

Η Sab ανέβασε το συναρπαστικό βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 6,4 εκατομμύρια φορές στο TikTok, στέλνοντας ευχές σε όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα για «χαρούμενο Pride.»

Πρόσθεσε: «Θυμηθείτε να είστε ο εαυτός σας και να αγαπάτε όποιο άτομο θέλετε να αγαπήσετε.» 

@_sabrinabaileyHappy pride babes. Remember to be yourself and love who you wanna love. #pride2021🏳️‍🌈 #fyp #loveislove #comingout #parents

♬ hope ur ok – Olivia Rodrigo